Nagy csatában búcsúztunk a kupától

2017.09.20. Tiszakécske, Sportcentrum, Magyar Kupa 6. forduló

600 néző, vezette: Németh Ádám

Duna Aszfalt TVSE – Nyíregyháza Spartacus FC 2 – 3 (1 – 2)

Duna Aszfalt TVSE: Ladányi- Csáki, Dr. Kardos, Zámbori, Benkó, Szabó, Juhász, Kocsis, Annus(Markó), Horváth(Kirchner), Székely(Puskás)

Nyíregyháza Spartacus FC: Megyeri- Máté, Fodor, Kártik(Holdampf), Sinanovic(Papp), Gajdos, Bajzát(Pekár), Kesztyűs, Kónya, Farkas, Gréczi

gól: Juhász, Puskás ill. Gréczi, Gajdos, Papp

A 7. fordulóba jutott: a Nyíregyháza Spartacus FC

A mérkőzést követően mindkét gárda vezetőedzője értékelte a látottakat:

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE): Le a kalappal a srácok előtt! Igazi kupameccsen vagyunk túl. Sajnos az első félidő elején a kelleténél idegesebbek voltak játékosaink vagy az ellenfélt tisztelték jobban mint kellene. Talán ha ezt az előnyt nem adjuk meg a Nyíregyházának…Aztán sikerült rátalálnunk saját játékunkra. Csalódott vagyok, úgy estünk ki, hogy sokat tettünk a győzelemért, bátran játszottunk, akciógólokat rúgtunk. Azért is csalódott vagyok, mert ez már a második meccs, amikor a végén kapunk ki elkerülhető góllal. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a jó ellenfél minden hibát könyörtelenül kihasznált. Nem szeretem ezt a tisztes helytállás dolgot, mi hazai pályán tovább akartunk jutni. Mi voltunk az esélytelenebbek, de bíztam a sikerben. Örülök annak, hogy azok a játékosok, akik ma bizalmat kaptak, éltek a lehetőséggel.

Lucsánszky Tamás (Nyíregyháza Spartacus FC): Kettő nulláig az történt a pályán, amit mi akartunk. Utána viszont a Tiszakécske jobban játszott, ezt el kell ismerni. Ha összességében nézem, akkor azt kell mondjam, hogy a jobban játszó csapat esett ki a kupából. Ettől függetlenül megdicsérném a saját csapatomat is, mert kettő-kettőnél nagyon jól váltottunk és elővettük az erőtartalékokat. A meccsre öt-hat helyen forgattuk meg a csapatot ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem volt az igazi a játékunk. Ezzel persze nem szeretném elvenni a Tiszakécske érdemeit. Ők voltak ma a jobbak.