Korábbi korosztályos válogatott új igazolásunk

Pintér András (1994.04.01.) az MTK nevelése, aki középpályásként bevethető. Korábban pályára lépett az NB I-ben is, rutinos NB II-es labdarúgó. Egy ausztráliai kitérő után került a Duna Aszfalt TVSE-hez.  

Honnan érkeztél Tiszakécskére?

Korábban az MTK játékosa voltam, majd onnan a Kaposvárhoz kerültem kölcsönbe. Az elmúlt fél évben Ausztráliában vettem részt próbajátékokon, de ott vízumproblémák miatt nem jött össze az igazolás, így újra hazatértem.

Melyik a legmagasabb osztály, amelyikben játszhattál?

Az MTK színeiben az NB I-ben két meccsen léphettem pályára, emellett van két teljes NB II-es szezon a hátam mögött.

U16-tól U20-ig korosztályos válogatott voltam. Az U18-as és az U19-es korosztályban a válogatott csapatkapitányaként szerepelhettem. Erre mindig büszkén emlékszem vissza.

Hogyan kerültél Tiszakécskére?

Voltak információim a tiszakécskei labdarúgásról. Tudtam, hogy pár évvel ezelőtt komoly munka kezdődött el a klub berkeiben. Amikor külföldön tartózkodtam már felvette velem a kapcsolatot Nyilas Elek. Az első perctől kezdve nagyon szimpatikus volt számomra a közeg, ami itt tapasztalható. Több játékost is ismertem korábbról a keretből, befogadtak az első pillanattól kezdve. Nagyon komoly munka folyik itt és bízom benne, hogy ez eredményes lesz.

Azt is tudom, hogy korábban volt NB I-es csapata is a településnek.

Melyek a legfőbb benyomásaid, eddigi tapasztalataid alapján?

Egyfelé húz a csapat, mindenki beállt a sorba és együtt megyünk a céljaink felé. Minden mecsset szeretnénk megnyerni. Mérkőzésről-mérkőzésre készülünk. A körülmények kifogástalanok és ez komoly eredménnyel párosulhat.

szöveg, fotó: Duna Aszfalt TVSE