Komoly erősítést jelenthet a tapasztalt hátvéd

Ludánszki Bence (1990.10.25.) eddigi pályafutása nagy részét a DVSC-nél töltötte. Öt NB I-es szezon van a háta mögött. A hajdúságiaknál játszhatott Bajnokok Ligája és Európa Liga selejtezőben is.

Hol futballoztál, mielőtt Tiszakécskére kerültél?

Debrecenben kezdtem a pályafutásomat. Ott 25 éves koromig játszottam. Először az NB II-es keretben voltam, majd öt évet töltöttem az NB I-es csapatban. Ezt követően másfél évre Kaposvárra kerültem, onnan pedig ide, Tiszakécskére.

Hogyan jött a tiszakécskei lehetőség?

A kaposvári kapcsolatom a vége felé nem úgy sült el, ahogy én és a vezetők gondoltuk. Célszerű volt a váltás. Ezt követően Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója keresett meg, aki bemutatta a klubot. Nagyon örültem, hogy jött ez a lehetőség. Pozitív benyomásokat szereztem.

Mik az eddigi tiszakécskei tapasztalataid?

Nagyon tetszik a létesítmény. Úgy gondolom, hogy ez egy magasabb osztályú csapat otthona is lehetne. Mi ezen dolgozunk.

A csapattársak befogadtak, egy nagyon komoly szakmai stáb dolgozik mellettünk. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni és elsajátítani a csapat játékát és minél több mérkőzést megnyerni a tavaszi szezonban.

Mi a véleményed a horvátországi edzőtáborról?

Nagyon örülök, hogy elutazhattunk edzőtáborba. Ez is jelzi, hogy a csapat komolyan gondolja a céljait. Jól sikerült az egész hét. Jó csapatok ellen játszhattunk. Három meccsből, kétszer nyertünk, nem veszítettünk.

szöveg, fotók: Duna Aszfalt TVSE