Rutinos szélsővel erősödött a keret

Mihály Dávid (1991.06.21.) rutinos szélső, aki az osztrák és a magyar második vonalban is játszott. Most Tiszakécskén szeretne bizonyítani és sikereket elérni.

Honnan érkeztél hozzánk?

A SZEOL SC-ből érkeztem Tiszakécskére. Magyarországon még Csákváron és Soroksáron játszottam.  Előtte Ausztriában futballoztam. Ott születtem, ott nevelkedtem. Az osztrák másodosztályban voltam igazolt labdarúgó. Emellett az osztrák utánpótlás válogatottban is játszhattam U16-tól U19-ig.

Hogyan kerültél Tiszakécskére?

A télen keresett meg Nyilas Elek. Tudtam, hogy hová jövök, hiszen a Szegeddel játszottunk a Duna Aszfalt TVSE ellen az ősszel. Megmondom őszintén, hogy sanszunk nem volt, minden téren felülmúltak bennünket. Már akkor láttam, hogy a körülmények kifogástalanok. Emellett Kocsis Gabit ismertem Csákvárról, így vele is beszéltem, érdeklődtem a tapasztalatairól.

Hogyan fogadtak a csapattársak?

Szerencsére egyből befogadtak a játékosok, csak jókat tudok mondani. Csapatember vagyok, nem volt problémám a beilleszkedéssel.

Véleményed szerint mire lehet képes csapatunk az aktuális szezonban?

Ha mindenki kihozza magából a maximumot és mindig a győzelemre játszunk, akkor szép eredményt érhetünk el a szezon végén. Akkor majd kiderül, hogy ez pontosan hányadik helyre lesz elég.

Mennyire tetszik neked a település?

Még nem volt időm megismerni. Egy kőkemény felkészülés vége felé közeledünk. Az edzések melletti szabadidőmet pihenésre, regenerálódásra fordítottam. Egy biztos, jól érzem magam itt.

szöveg, fotó: Duna Aszfalt TVSE