Megtartották a szurkolói ankétot

A Duna Aszfalt TVSE NB III-as felnőtt labdarúgó csapatának sport- és szakmai vezetői február 28-án délután tartottak szurkolói ankétot a Városi Sportcentrum emeleti termében. 

IMG_3704

Az ankét célja az volt, hogy szurkolóink jobban megismerjék a játékosokat, s a vezetők, az edzők tájékoztatást adjanak a klub filozófiájáról, valamint a Duna Aszfalt TVSE háza táján az utóbbi időben történt fejleményekről.

A találkozón Nyilas Elek, mint szakmai igazgató a klub felépítéséről, az új játékosok kiválasztásáról tájékoztatta a jelenlévőket. Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője beszámolt a téli felkészülésről, az új játékosok pedig bemutatkoztak.
Kislőrincz György, ügyvezető, sportigazgató a nemrégiben létrejött Tiszakécske Labdarúgó Klub Kft. megalakulásával kapcsolatban tájékoztatta a szurkolókat.

Az ankét végén minden jelenlévő feltehette kérdését, s jó hangulatú beszélgetés alakult ki. Minden szurkoló elégedetten távozott.

Abban is biztosak lehetünk, hogy a lelátón idén is sok-sok tiszakécskei biztatja majd a csapatot, s továbbra is büszkék lehetünk arra, hogy az NB III-as mezőny egyik legnagyobb számú közönsége áll gárdánk mögött.

Hajrá Kécske!

fotók: Duna Aszfalt TVSE