A megyei I. osztályban is elkezdődik a bajnokság

A Duna Aszfalt TVSE második csapata augusztus 12-én Kecelre utazik, hogy a házigazdák ellen megkezdje a bajnoki küzdelmeket.

Az elmúlt szezonban a megyei II. osztály északi csoportjának bajnok csapata, a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE II, a 2018/2019-es szezonban már a megyei I. osztályban képviseli településünket. Az előttünk álló szezonról Bagi Gábor, a csapat vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

A bajnoki cím megnyerése után, a fiúk megkapják a lehetőséget arra, hogy a magasabb osztályban is bizonyítsanak. Három új igazolásunk van a csapatnál: Alberti Tamás, az ifjúsági csapatból került fel hozzánk, Steklács János Lakitelekről érkezett, még István László személyében olyan labdarúgó tért vissza Kécskére, aki nemrég megyei I. osztályú bajnokságot nyert a Duna Aszfalt TVSE csapatában. Úgy gondolom, hogy velük erősödött a keret.

A nyáron elvégeztük a szükséges munkát. Az edzőmeccseket és a kupa mérkőzést is a bajnokikra való sikeres helyt állás érdekében játszottuk.

Úgy vélem, hogy a bajnokságban egyértelműen a középmezőnyben van a helyünk. Célként a 4. és a 8. hely közötti pozíciókat határoznám meg. A sorsolás nem kedvezett nekünk, hiszen már az elején a legutóbbi bajnokság két dobogós gárdájával csapunk össze. Jó erőfelmérő lesz ez számunkra. Biztos vagyok benne, hogy a nyáron elvégzett munka kamatozni fog és az is meggyőződésem, hogy minden játékos a szívét-lelkét ki fogja tenni a pályára a minél jobb eredmények elérése érdekében.

Minden szurkolót szeretettel várunk a mérkőzéseinkre, várjuk a biztatást a lelátóról, mindent megteszünk azért, hogy kiszolgáljuk a közönséget.

 A Duna Aszfalt TVSE II bajnoki mérkőzései augusztusban:

Kecel FC – Duna Aszfalt TVSE II  08.12.  17.00

Duna Aszfalt TVSE II – Jánoshalmi FC  08.18. 17.00

Szabadszállási SE – Duna Aszfalt TVSE II 08.26. 17.00

 Hajrá Kécske!