Elvitte a három pontot a feljutásra is esélyes ZTE FC

2018.09.02. Merkantil Bank Liga NB II 7. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – ZTE FC 1–2 (1–2)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 600 néző. Vezette: Pillók Ádám (Medovárszki János, Csatári Tibor)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Oláh M., Dr. Kardos N., Csáki R., Polyák K., Szabó D., Puskás Z.(Juhász L.,72.), Kocsis G. (Ludánszki B., 54.), Szabó L. (Károly B., 63.), Tölgyesi V., Batizi-Pócsi B.

ZTE FC: Zöldesi – Kónya, Lesják, Devecseri, Gergényi (Horváth K., a szünetben) – Madarász M., Kiss M., Bedi, Babati (Balázs Zs., 84.), Popin (Hudák, 61) – Gajdos

Gólszerző: Bedi (0–1) a 13., Gergényi (öngól, 1–1) 32., Gajdos (1–2) a 40. percben

Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője:

Rövid időn belül ez volt a harmadik mérkőzésünk. Izgalmas meccset láthattak a szurkolók. Nem lehetünk elégedettek, mert kikaptunk. A Zalaegerszeg sokkal jobban kezdett. Miután kijöttünk ebből az időszakból, nekünk is megvoltak a lehetőségeink. El kell ismerni, hogy jobb játékosokból áll a zalai csapat, mi ezt próbáltuk küzdéssel, lelkesedéssel kompenzálni. Sajnálom, hogy kimaradtak a lehetőségeink, mert úgy érzem, hogy megérdemeltük volna a döntetlent.

Nagy Tamás, a ZTE FC vezetőedzője:

Úgy kezdtük ezt a mérkőzést, ahogy elterveztük. Jól alakítottuk ki a lehetőségeinket. Az első tizenöt percben már gólokkal kellett volna vezetnünk. Tiszta ziccereink voltak, amiket nem értékesítettünk. Bizonyos időszakokban kicsit magunkra húztuk a hazaiakat, de utána újra jöttek olyan periódusok, amikor tovább növelhettük volna előnyünket. Az eredmény végül szoros maradt, de idegenben nyerni, nagy fegyvertény. Nagyon örülök ennek a három pontnak és büszke vagyok a csapatomra, hogy egy ilyen fárasztó hét után tudott nyerni.

Szabó Dávid, Duna Aszfalt Tiszakécske VSE:

Örülök, hogy kezdőként kaptam lehetőséget, igyekeztem kihozni magamból a maximumot. Nagyon nehéz mérkőzés volt. Sokat kellett dolgoznunk a széleken. Sajnálom ezt a két elkerülhető, buta gólt.

A teljes, videós interjúk hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n láthatóak!

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

fotó forrása: zaol.hu (Szekeres Péter)