Forró szívvel, hideg fejjel Győrben

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE labdarúgó csapata október 7-én 17.00 órától Győrben, az ETO Parkban lép pályára a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. A mérkőzéssel kapcsolatos információkat szedtük csokorba.

Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője is megosztotta a győri mérkőzés előtti gondolatait a tiszakecskefoci.hu olvasóival:
A Győr idei szereplésétől, helyezésétől függetlenül nem mi vagyunk a bajnoki mérkőzés esélyesei. Ennek okán mindenféle teher nélkül léphetnek labdarúgóink pályára az ETO otthonában. A győri csapatban több volt válogatott, rutinos, NB I-es múltú labdarúgó van, nekik véleményem szerint feljutó helyen kellene állniuk. Nekünk szerénynek kell maradnunk, forró szívvel és hideg fejjel kell játszanunk. Jó passzban vagyunk, igyekszünk meglepetést szerezni, felkészültünk ellenfelünkből, nagy szívvel és lelkesen lépünk pályára.

meccstörténelem: Még nem sikerült pontot szereznünk

győrellen
Eddig kétszer játszottunk tétmérkőzést a Győr ellen. Az 1997/1998-as NB I-es bajnoki szezonban Tiszakécskén és Győrben is 2-1-es vereséget szenvedtünk. Érdekesség, hogy a Győrben megrendezett bajnokin 6000, még Tiszakécskén 4500 szurkoló tekintette meg a két gárda összecsapását.

Az 1998.06.06. Győri ETO FC – Tiszakécske FC összefoglaló:

 

szurkolói információk:

győr térkép

győrjegyek

Hajrá Kécske!

képek forrása: magyarfutball.hu, eto.hu, youtube.com

Duna Aszfalt TVSE