Újabb bravúr: A Kaposvári Rákóczi FC is alulmaradt a Sportcentrumban

Megvan zsinórban a tízedik veretlenül megvívott mérkőzés (a Magyar Kupát is beleértve) Szabó István csapatának. A tiszakécskei labdarúgók újabb bravúrt hajtottak végre, hiszen a negyedik helyen álló Kaposvári Rákóczit győzték le a Sportcentrumban.

2018.11.04. Merkantil Bank Liga NB II 15. forduló

Tiszakécske, 600 néző, vezette: Szilágyi Sándor

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Kaposvári Rákóczi FC 2 – 1 (1 – 1)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Huszti A., Kardos N., Ludánszki, Sváb – Mihály (Puskás Z., 59.), Kocsis G., Horváth A., Tölgyesi (Köböl, 84.), Károly (Oláh M., 90.) – Batizi-Pócsi

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler (Nagy K., a szünetben), Nagy J., Ur, Hadaró – Szakály A., Nagy R., Tömösvári (Csernák, 71.), Bíró, Lakatos G. – Beliczky (Kollega, 75.)

Gólszerző: Kocsis G. (1–0) a 9., Szakály A. (1–1) a 27., Batizi-Pócsi (2–1) a 67. percben

A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat:

Szabó István, Duna Aszfalt TVSE: A srácok megvalósították az első tizenöt-húsz percben, amit kértem. Szerettünk volna előnyhöz jutni, ami sikerült is. A játékosok kreatívak voltak, gyorsak voltak, gyorsan mentünk át védekezésből támadásba. Aztán kaptunk egy elkerülhető gólt, de a Kaposvár nagyon jó csapat. Gratulálok az edzőkollégámnak, mert egy erős csapatot rakott össze. Nagyon nehéz mérkőzés volt, a szívünk vitt előre. A drukkereink sokat segítettek, örülök neki, hogy mi jöttünk ki pozitívan a meccsből.

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC: 15 meccs óta veretlenek voltunk. Most véget ért ez a sorozat. Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, de most kritikán aluli volt a sporttárs teljesítménye. Hozzáteszem, hogy nem a játékvezető miatt kaptunk ki. A Tiszakécske jobban akarta a győzelmet, szívvel-lélekkel küzdöttek, megérdemelték a három pontot. Tökéletesen kirajzolódott ma, hogy ezt a játékot akarat és alázat nélkül nem lehet játszani. Az biztos, hogy mi jobb csapat vagyunk, mint a Tiszakécske, de az, hogy ma ők óriási szívvel küzdöttek sikert eredményezett számukra. Gratulálok az ellenfélnek!

A mérkőzésről Puskás Zoltánt, a Duna Aszfalt TVSE labdarúgóját is kérdeztük: Nagyon készültem a visszatérésre. Volt egy betegségem, ami miatt kihagytam két hetet. Örülök neki, hogy így tudtam beszállni. Úgy érzem, hogy magabiztos győzelmet arattunk, nagyon ült a taktikánk, amit egész héten gyakoroltunk.

A teljes videós interjúk hamarosan láthatóak a tiszakecskefoci.hu-n!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

fotó forrása: baon.hu

Duna Aszfalt TVSE