Nincs megállás! Holnap a Budafoki MTE érkezik

Újra hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE labdarúgó csapata a Budafoki MTE gárdáját fogadja a Sportcentrumban.

A bajnoki mérkőzést megelőzően Szabó István, csapatunk vezetőedzője osztotta meg gondolatait a tiszakecskefoci.hu-val:

Bizakodva várjuk a csapattal a holnapi mérkőzést. Azonban azt most leszögezném, hogy nincs helye hurráoptimizmusnak a szereplésünket illetően. A Budafok jó csapat, a jelenlegi helyezésük nem tükrözi az erősségüket. Jelenleg hullámvölgyben vannak, de mint, ahogy mi is megtettük, ők is kijönnek majd a gödörből. Abszolút nem tartom őket kiesőjelöltnek. Láttuk a meccseiket és a vereségek ellenére, nem voltak alárendelt szerepben. Óvatosnak kell lennünk és száz százalékosan koncentrálnunk kell. Szerencsére nincs komolyabb sérültünk.

Ezen a meccsen is óriási szükségünk lesz a szurkolóink segítségére. Kérek mindenkit, hogy legyenek továbbra is türelmesek a játékosaink felé, s ha nehezebb periódusba kerülünk a meccsen, segítsenek a buzdítással. Reméljük, hogy a mérkőzés végén együtt örülhetünk!

meccstörténelem:

A két csapat még sohasem találkozott egymással bajnokin. Bízzunk benne, hogy a sort tiszakécskei győzelemmel nyithatjuk!

A vendégek szeretnék megszakítani rossz szériájukat, nagy küzdelemre van kilátás, amely során szükségünk lesz szurkolóink buzdítására! Irány a lelátó! Zúgjon a Hajrá Kécske!

hazai plakát2

A mérkőzést a tiszakecskefoci.hu ezúttal is élőben, szöveges tudósítással közvetíti!

fotó forrása: budafokimte.hu

Duna Aszfalt TVSE