Magabiztos győzelemmel szereztük meg az újabb három pontot

A Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata november 7-én a Budafoki MTE gárdáját fogadta és magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott.  

Merkantil Bank Liga NB II, 16. forduló
Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Budafoki MTE 3 – 0 (2 – 0)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 400 néző

vezette: Takács János (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert)
Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Huszti A., Kardos N., Csáki, Sváb – Mihály (Puskás Z., 58.), Kocsis G., Horváth A., Tölgyesi, Károly (Gréczi G., 39.) – Batizi-Pócsi (Stoiacovici, 73.)

Budafoki MTE: Balogh P. – Margitics, Króner, Kheisz, Vankó – Oláh B., Kovács D., Vég B., Veszelinov (Kercsó, 68.), Kirják (Lakatos Cs., 88.) – Pölöskey (Vass M., 58.)
gólszerző: Batizi-Pócsi (1–0) a 11., Károly (2–0) a 28., Gréczi B. (3–0) a 68. percben

A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat:

Szabó István, Duna Aszfalt TVSE: Amit elterveztünk, azt megvalósítottuk. Az nagyon fontos volt, hogy úgy álljunk a mérkőzéshez, mint az előző fordulókban. Kiváló első félidőt produkáltunk. A második játékrészben kontrákra rendezkedtünk be, ezekből meg is voltak a helyzeteink. 2-0-nál nagyon fontos volt, hogy a kapusunk kivédte a büntetőt. Sajnos, mi is kihagytunk egy tizenegyest, de összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Csizmadia Csaba, Budafoki MTE: Nagyon szomorú vagyok, mert pár játékosomban nagyot csalódtam. Ezzel a mentalitással nem lehet meccset nyerni. A Kécske teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, a mi hibáinkat maximálisan kihasználva.

Részletes videós interjúk hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n!

Duna Aszfalt TVSE