Pontért, pontokért megyünk Soroksárra

A Merkantil Bank Liga NB II. 20. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata a Soroksár SC vendége lesz.

Igaz, hogy december 9-én játsszák a soron következő bajnokit, de ez már az első ,,tavaszi” forduló lesz, hiszen július 29-én már megmérkőztünk Lipcsei Péter csapatával.  Akkor az újoncokra jellemző rutintalanság még jócskán benne volt gárdánk játékában, mostanra viszont derekasan kiegyenesedett a Tisza-parti alakulatunk. Olyannyira, hogy jelenleg meg is előzzük a közvetlen mögöttünk, a 10. helyen tanyázó soroksári csapatot.

a legutóbbi Soroksár elleni mérkőzés eredménye:

2018.07.29. 1. forduló: Duna Aszfalt TVSE – Soroksár SC 0 – 4 (gólszerzők: orosz, Lőrinzcy, Frőhlich 2)

A vasárnapi mérkőzést megelőzően Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője osztotta meg gondolatait a tiszakecskefoci.hu-val:

Az első fordulóban lelkesen, de az újoncok minden rutintalanságával játszottunk a Soroksár ellen, így a mérkőzés végén gratulálhattam Lipcsei Péternek a győzelmükhöz. Azóta nagyon sok változás történt, rutinos labdarúgók is csatlakoztak a keretünkhöz. Jelenleg meg is előzzük a Soroksár SC-t a tabellán. Nekünk és nekik is vannak sérültjeink. Abban biztos vagyok, hogy mindkét gárda nagy erőket fog megmozgatni a győzelem elérése érdekében. Szerencsére a szerdai győzelem nagyon jókor jött. Labdarúgóink önbizalommal telve vághatnak neki ennek a meccsnek. Pontért, pontokért megyünk Soroksárra!

Szurkolói információk:

A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 Ft-ba kerül, 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg (A 14 éven aluliaknak a diákigazolványt kell felmutatniuk.).

A jegyvásárláshoz személyi igazolvány (fényképes igazolvány) felmutatása szükséges!

soripálya

fotó: Szentirmay Tamás

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE