Emléktornát rendeztek a Sportcentrumban

A Városi Sportcentrum fedett műfüves csarnokában rendezték meg december 29-én, első alkalommal a Bús Dezső Emléktornát, ahol barátságos hangulatban futballoztak és emlékeztek a résztvevők egykori játékos társukra.

bd1

A torna kezdetén Bagi Gábor, a Duna Aszfalt TVSE második csapatának vezetőedzője, a rendezvény egyik szervezője köszöntötte a megjelent csapatokat és szurkolókat a csarnokban. Bagi Gábor külön köszönetet mondott Bőszény Attilának, az esemény ötletgazdájának és fő szervezőjének. A későbbiekben mindketten beálltak játszani is kécskei színekben.

A megnyitón jelen voltak Bús Dezső hozzátartozói is, akiket virággal köszöntöttek a szervezők. Telefonon jelentkezett be és mondott köszönetet a szervezőknek Bús Dóra, aki külföldi munkahelye miatt nem tudott részt venni az eseményen, de mindenkit megérintett története, amellyel édesapjára és annak játékos múltjára emlékezett.

A tornán négy kécskei öregfiúk csapat, a kecskeméti és a lakiteleki öregfiúk gárda mérkőzött meg baráti hangulatban a vándorserlegért.

A programot kulturális blokk is színesítette, a Nagy-Tisza Néptáncegyüttes tagjainak jóvoltából. A szervezők remélik, hogy hagyományt tudnak teremteni a tornából és ezután évente összegyűlnek majd a Bús Dezső Emléktorna alkalmából.

A torna végeredménye: 1. KTE öregfiúk, 2. Lakitelek öregfiúk, 3. Tiszakécske 25 Years ,,A”, 4. Tiszakécske öregfiúk ,,B”, 5. Tiszakécske 25 Years ,,B”, 6. Tiszakécske öregfiúk ,,A”

díjazottak: gólkirály: Török László, legjobb játékos: Zoboki Zsolt, legjobb kapus: Bőszény Attila, legjobb tiszakécskei játékos: Domonics József

bd2

bd4

bd9

bd5

bd8

bd7

bd10

bd11

Duna Aszfalt TVSE