Elkezdődött a megszokottnál rövidebb felkészülés

A Duna Aszfalt TVSE első kerete elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Kemény időszak vár a csapat tagjaira, hiszen az elmúlt évekhez képest jóval rövidebb lesz a felkészülés időtartama. Egy hónap múlva már bajnoki meccsen kell küzdeni a pontokért.

IMG_0356

A tiszakecskefoci.hu-nak Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE első csapatának vezetőedzője nyilatkozott az első 2019-es tréning után:

A mai napon megkezdődött a felkészülésünk a tavaszi szezonra. A megszokottnál jóval rövidebb időnk lesz erre, hiszen még az elmúlt években 6-7 hétig tartott a téli felkészülés, most csak 4 hét áll rendelkezésünkre. Az első nap egy állapotfelmérés után, egy két órás edzést tartottunk. A következő napokban is várnak még a keret tagjaira tesztek, felmérések. A jövő héten már duplaedzések és hétvégén egy edzőmeccs is vár ránk, szombaton a Soroksár vendégei leszünk.

IMG_0368

A következő héten már több edző mérkőzés is sorra kerül, megyünk Hódmezővásárhelyre és Salgótarjánba is. Ezt követően játszunk a KTE és a Videoton II csapatával is, majd utazunk Umagba (Horvátország), ahol edzőtáborban készülhetünk. Ott is több edzőmeccs vár ránk, közülük kiemelkedik az Eszék elleni mérkőzés. Ez a csapat a horvát első osztály élcsapatai közé tartozik.

IMG_0419

Az edzőtábor után már a Kazincbarcika elleni bajnoki lesz a fókuszban. Szerencsére a keretben mindenki egészséges, már Károly Bálint is elkezdhette a futóedzéseket. Hamarosan a közös gyakorlásba is becsatlakozhat. Keményen fogunk készülni, hiszen nehéz tavasz vár ránk. Szeretnénk örömet okozni a szurkolóinknak.

IMG_0417

Duna Aszfalt TVSE

fotók: Szentirmay Tamás