5-1-re győztünk a második edzőmeccsen

A szombati, Soroksáron lejátszott, 1-0-ás kécskei győzelemmel végződő edzőmeccs után, ezúttal Hódmezővásárhelyen mérkőztek a Duna Aszfalt TVSE labdarúgói.

Szép emlékeket őrizhetnek a tiszakécskei labdarúgók és a szurkolók is Hódmezővásárhelyről, hiszen tavaly itt fordult a kocka a bajnoki versenyfutásban. Abban a fordulóban előztük vissza a PMFC-t, s előnyünket utána már csak meg kellett őriznünk. Ezúttal egy  edzőmérkőzés erejéig látogattunk el a Szeged melletti városba.

A villanyfényben lejátszott találkozó elején a hazaiak egy egyéni hibánk után szerezték meg a vezetést, előnyüket az első félidő végéig meg is tartották. A második játékrészben előbb Batizi-Pócsi Balázs egalizált, majd tíz perccel később Kirchner Krisztián értékesített egy megítélt büntetőt. A harmadik gólunkat újra Batizi-Pócsi lőtte, csak úgy mint a negyediket, ezzel mesterhármast ért el támadónk.

A mérkőzés végén Gréczi Gábor szerezte meg a Duna Aszfalt TVSE ötödik találatát. Örömteli hír, hogy korábban sérüléssel bajlódó támadónk, Károly Bálint visszatérhetett a pályára. 25 percet kapott Szabó mestertől ezen a meccsen.

2019.01.15. felkészülési mérkőzés

Hódmezővásárhelyi FC (NB III) – Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 1 – 5 (1 – 0)

Duna Aszfalt TVSE:

I. félidő: Molnár – Benkó, Dr. Kardos, Oláh(Csáki), Polyák, Szabó L., Stoiacovici, Juhász(Mihály), Szabó D., Puskás, Kalmár

II. félidő: Molnár – Sirokmán, Dr. Kardos (Oláh), Csáki, Sváb, Horváth, Tölgyesi, Kirchner, Mihály(Károly), Gréczi G., Batizi-Pócsi

Csapatunk legközelebb hazai pályán, csütörtökön 17.00 órától a Salgótarjáni BTC-t (NB III) fogadja a Sportcentrumban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE