A felkészülés derekán tart a kécskei csapat

A Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapata gőzerővel készül a bajnokság folytatására. Január 17-én már a harmadik edzőmérkőzését játszotta a gárda, s bár ebben a periódusban az eredmény mellékes, ezúttal is győzött a kécskei csapat.

2019.01.17. Tiszakécske Sportcentrum

felkészülési mérkőzés

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Salgótarjáni BTC (NB III) 3 – 2 (1 – 1)

kécskei gólszerzők: Szabó D., Károly, Batizi-Pócsi

Első félidő:

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay- Oláh, Benkó, Polyák, Ludánszki, Juhász(Károly), Stoiacovici, Szabó D., Szabó L., Puskás, Kalmár

Második félidő:

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay- Dr. Kardos, Oláh, Sváb, Sirokmán, Tölgyesi, Horváth, Károly(Mihály), Kirchner, Gréczi G., Batizi-Pócsi

A felkészülés derekán, a Salgótarjáni BTC elleni mérkőzést követően Szabó Istvánt, csapatunk vezetőedzőjét kértük meg, hogy értékelje az eddig elvégzett munkát:

Január negyedikén kezdtük meg a felkészülést, azóta egy szabadnapjuk volt a srácoknak, az elmúlt vasárnapon. A játékosok ebben a szakaszban nagyon fáradtak, de most ez a természetes állapot. Mindhárom eddigi edzőmérkőzés elérte a célját. A Soroksár ellen még frissebbek voltunk. Akkor egy NB II-es riválissal játszottunk, így más típusú volt a játék, ők is jobban támadtak. Sikerült nyernünk. Ennek nincs nagy jelentősége, sőt eredményesség szempontjából az egyik edzőmeccsnek sincs nagy jelentősége. Inkább az önbizalmunknak tesznek jót ezek a győzelmek.

Kedden Hódmezővásárhelyre utaztunk. Minden edzőmeccs előtt még edzést is tartunk. A lényeg a terhelésen van.

A mai napon is az volt a cél, hogy egy-egy félidőt játszanak a fiúk. Szombaton indulunk az edzőtáborba. Kecskeméten és Székesfehérváron megállunk, hiszen ott is játszik a csapat felkészülési mérkőzéseket. Ez az időszak erről szól. Aztán két hét múlva kezdődik a bajnokság.

Jól beleálltunk a munkába, nagyon keményen dolgoznak a fiúk. Ma láttam elsőnek a fáradtság a jeleit. Ennek örülök, mert ha nem így lenne, akkor valamit elrontottunk volna. Ennek ellenére kétség nem fér hozzá, hogy ezen a mérkőzésen melyik csapat volt a magasabb osztályú. Majd ha frissülünk, jönnek a plusz dolgok is. A keretből csak Kocsis Gabinak van egy kisebb sérülése, a többiek mind eddzenek, játszanak.

Elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával. A mérkőzéseket felvesszük, kielemezzük és beépítjük a heti munkába a javítanivalókat. A legfontosabb, hogy február 3-ára legyen kész a csapat.

 

Duna Aszfalt TVSE