Két meccsel folytatódott a felkészülés

A Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata január 19-én előbb Kecskeméten, majd Székesfehérváron játszott felkészülési mérkőzést.

Labdarúgóinknak sűrű napjuk volt ezen a szombaton, előbb a KTE vendégei voltak a Széktói Stadion műfüvesén, majd Székesfehérváron mérkőztek meg a Vidi II. csapatával.

Kecskeméti TE – Duna Aszfalt TVSE 0-1 (0-1)

Edzőmeccs, Széktói műfű

Duna Aszfalt TVSE: Molnár – Tölgyesi, Dr. Kardos, Csáki, Sváb, Benkó(Sirokmán), Horváth, Kirchner(Stoiacovici), Károly(Mihály), Gréczi M., Batizi-Pócsi

Gól: Batizi-Pócsi

A találkozó után Szabó István értékelte a látottakat (forrás: www.kecskemetite.hu):

Mindig szívesen találkozok a Kecskeméttel, mert Tibinek egy jó és kulturált focit játszó csapata van. Azt azért jó tudni, hogy január 4-e óta zajlik nálunk a munka, azóta egy szabadnapja volt a játékosoknak, a héten 6 edzés mellett már a harmadik edzőmeccsünket játszottuk, innen megyünk a negyedikre, majd edzőtáborba. Érthetően nagyon fáradtak a játékosok, hiszen ezen a héten kapták a csúcsterhelést. Az első félidőben jól és kombinatívan játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, ugyanakkor azt is látni kell, hogy a Kecskemétnek is voltak helyzetei, mi is ajándékoztunk egy-két lehetőséget. Szerettem volna minden játékosnak 90 percet adni, ez nagyjából sikerült is, úgyhogy elérte a meccs a célját, az eredmény másodlagos.

NB II-es keretünk másik fele később, már Székesfehérváron lépett pályára:

MOL Vidi FC II – Duna Aszfalt TVSE 1 – 1

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay – Huszti, Oláh, Ludánszki(Sirokmán), Polyák, Szabó L., Szabó D.(Kirchner), Mihály(Juhász), Stoiacovici, Gréczi G., Puskás

Gól: Ludánszki

Csapatunk a mérkőzést követően tovább utazott Zalakarosra, onnan hétfőn folytatódik tovább az út Umagba, az edzőtábor helyszínére.

Továbbra is Hajrá Kécske!

fotó forrása: Tóth Csaba/kesport.hu

Duna Aszfalt TVSE