Folytatódik a pontvadászat! Irány Putnok!

Vasárnap a Kazincbarcika ellen már bajnoki pontokért folyik a küzdelem.

A tavaszi rajt előtt Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

A felkészülésünk az idő rövidsége miatt, eddig ismeretlen terep volt számunkra. Négy és fél hétbe kellett belesűríteni azokat a feladatokat, amiket szerettünk volna végrehajtani a bajnoki rajtig. A horvátországi edzőtábor maximálisan megfelelt az eltervezett munkára. A keret összetétele nem változott sokat. Egyedül a fiatalabb Nyilas Elek jött a csapathoz. Négy játékos távozott. Kijelenenthető, hogy egy meglévő alapra tudtunk tovább építkezni, a saját játékunkat még tovább fejleszteni. Ehhez ifjabb Nyilas Elek is sokat tud majd segíteni, mivel képzett játékosról van szó. Az edzőmérkőzéseinken mutatott játék, a labdarúgók hozzáállása, azt igazolja, hogy jó úton járunk.

A célkeresztben most már a hétvégi mérkőzés van. Ismerjük az ellenfelet és már ők is ismernek minket. Az ősszel még más volt a helyzet abszolút újoncként. Nagyon jó csapatnak tartom a Kazincbarcikát, rendelkezésükre áll egy nagyon erős mag a keretükben. Az edzőváltás után megtáltosodtak, talán a vége felé ők is kissé elfáradtak. Sok jó játékosuk van, de nem feltett kézzel megyünk. A mérkőzés Putnokon lesz, nem tudjuk, hogy milyen méretű és talajú pálya vár ránk. Vasárnapra jó időt mondanak, úgy gondolom, hogy egy mély talajú pályán kell majd küzdeni a pontokért. Ez egyik csapat számára sem lesz könnyű feladat.

Nagyon bízom a gárdában és az elvégzett munkában, illetve abban, hogy jól kezdjük a szezont. Egy-két játékos kisebb sérüléssel bajlódik, még Kocsis Gabi eltiltását tölti, de elég erős a keretünk, hogy pótolni tudjuk őket. Bízunk benne, hogy pontot vagy pontokat tudunk szerezni idegenben.

 

Juhász László is távozott

A tiszakecskefoci.hu-t Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója arról tájékoztatta, hogy Aleksa Broceta, Köböl Máté és Kalmár Ferenc után Juhász László is távozott NB II-es keretünktől. A klub vezetése ezúton is köszöni volt labdarúgójának az itt elvégzett munkát. Juhász az elmúlt időszakban klubunk meghatározó játékosa volt, sok szép siker egyik fő letéteményese. Neki is sok sikert kívánunk a továbbiakra!

Duna Aszfalt TVSE