Rosszul kezdtük a ,,tavaszt”

A Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapata az ,,első tavaszi” bajnokin Putnokon mérkőzött a Kazincbarcikával és öt góllal maradt alul.

2019.02.03. Merkantil Bank Liga NB II, 22. forduló, Putnok Várady Béla Sportközpont

Kazincbarcika – Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 5 – 0( 3 – 0)

KBSC: Somodi – Palmes, Fótyik, Kanalos(Tóth), Gábor(Lukács), Kiss, Olteán, Belényesi, Mikló, Szabó, Toma(Krausz)

Duna Aszfalt TVSE: Molnár- Oláh, Csáki, Dr. Kardos, Sváb, Horváth(Huszti), Nyilas(Kirchner), Tölgyesi, Stoiacovici(Szabó L.), Puskás, Batizi-Pócsi

gól: Fótyik, Kanalos, Olteán, Palmes, Lukács

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: Éreztük, hogy nagyon jól sikerült a felkészülésünk, de azt álmunkban sem gondoltuk, hogy a kifejezetten jó erőkből álló Tiszakécskét ötgólos különbséggel legyőzzük. A játékosaim kivétel nélkül remekül teljesítettek. (forrás: nso.hu)

A mérkőzést követően Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

,,Nem keresünk kifogásokat”

Mérhetetlenül csalódottak vagyunk a stáb tagjaival. Tudtuk, hogy a Kazincbarcika erős csapat, de nem ezt terveztük. A felkészülés során mindent megkaptunk a vezetőinktől, hogy külföldön kifogástalan körülmények között készülhessünk. Sokkal többet vártunk annál, mint amit mutatott a csapat. Ezen a mérkőzésen a barcikaiak akarata érvényesült. A gólokat komoly egyéni hibák előzték meg. A szünetben nem véletlenül cseréltem kettőt. Nem keresünk kifogásokat. Az fáj, hogy az ellenfél labdarúgói jobban odatették magukat, mint a mieink.

Elnézést kérek azoktól, akik elkísértek minket és csalódtak. Holnap kielemezzük a dolgokat. Utána már a Mosonmagyaróvár ellen készülünk. Mindkét csapat szeretne NB II-es maradni. Fontos meccs lesz. Fel kell állni a padlóról és javítani kell!

A gárda a következő fordulóban február 10-én 14.00 órától a Credobus Mosonmagyaróvár csapatát fogadja. Segítsünk a srácoknak kijönni a gödörből, zúgjon a Hajrá Kécske!

Csapatunk facebook oldalán a mai meccset követően több hozzászóló elkeseredésének adott hangot, azonban kaptunk pozitív üzenetet is, amit szeretnénk ha eljutna a keret és a stáb tagjaihoz is, ezért közzé tesszük:

,,Kitartást kívánok a csapatnak és fel a fejjel!! Minden csapattal előfordul ilyen. A következő meccsre kell gondolni. A károgókkal nem kell foglalkozni, sem a meccsen bekiabálókkal. Személy szerint én köszönöm, hogy visszahoztátok Tiszakécskére az Nb2 focit, ezt sokan elfelejtik, mennyi munka van ez mögött. Tovàbbra is Hajrá Kécske !!!!!!! Hétvégén talàlkozunk!!!!” (K.Gy.)

Köszönjük! Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

fotó forrása: kbsc.hu