A liga egyik legerősebb csapatához látogatunk

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE labdarúgó csapata Tatabányára látogat, ahol a tabella negyedik helyén álló Budaörs SC vendége lesz.

A könnyűnek cseppet sem nevezhető idegenbeli küldetés előtt Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Aki ismeri a Merkantil Bank Liga mezőnyét, az tudja, hogy a Budaörs milyen jó csapat. Telis-tele van a keretük kiváló labdarúgókkal. A vasárnapi bajnokin mellettük szól a papírforma. Természetesen mi szeretnénk felborítani ezt a papírformát. Ki elemeztük a budaörsiek játékát, próbáltuk megtalálni a gyenge pontjaikat. Még nem tudom pontosan megmondani, hogy keretünkből kik lesznek hadra foghatóak. A sérültek és az eltiltottak mellett, ketten vírusos megbetegedéssel is küzdenek. A stabil kezdőcsapatunkból ketten-hárman is hiányoznak, azonban bízom a srácokban.  Azt szoktam mondani, hogy nem feltartott kézzel lépünk majd a pályára, ez most is igaz. Holnap még edzünk és Tatabányán is tartunk tréninget. Várjuk már a mérkőzést.

Szurkolói információk:

 

Helyszín: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 13.

A vendégszurkolók is a fedett lelátón foglalhatnak helyet.

Jegyárak: egységesen 800 Ft (14 év alattiaknak ingyenes)

 

Az őszi szezonban a Sportcentrumban hátrányból fordítva 2-1-re nyertünk a Budaörs ellen. Akkor Dr. Kardos és Csáki voltak csapatunk gólszerzői. Sajnos, Dr. Kardos most biztosan nem léphet pályára eltiltás miatt.

Szurkoljunk idegenben is a csapatnak! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE