Pontot raboltunk a mezőny egyik legerősebb csapatától

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata a Budaörsi SC vendége volt. A Tatabányán lejátszott mérkőzésen Szabó István legénysége kiválóan helyt állt, s a hazai mezőnyfölény ellenére, a kécskei játékosok előtt adódtak a nagyobb helyzetek.

2019.02.17.

Budaörsi SC –  Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 0–0

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző

Vezette: Kovács Gergely (Szabó Péter, Kulman Tamás)

Budaörsi SC: Demjén – Menyhárt (Sajbán Miklós, 68.) Csobánki  (Lengyel B., a szünetben), Tányéros Á., Ódé  – Tóth K., Stieber A., Czvitkovics (Deli, 73.), Medgyes S. – Fejős, Sajbán Máté

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Sirokmán (Huszti A., 85.), Ludánszki, Csáki, Kocsis G., Sváb – Tölgyesi, Szabó L., Nyilas E. (Gréczi G., 56.) – Károly, Puskás (Kirchner, 89.). Vezetőedző: Szabó István

Kiállítva: Ódé (második sárga lap után) a 87. percben

Bognár György, a Budaörsi SC szakmai igazgatója: A Tiszakécske szervezett védekezést mutatott be, amelyet nem tudtunk feltörni. A megszokottnál lassabban és körülményesebben játszottunk. (forrás: nso.hu)

 Szabó István, a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE vezetőedzője: Úgy érzem, hogy nem nyertünk egy pontot, hanem kettőt veszítettünk. Hiszen annak ellenére, hogy mezőnyfölényben voltak a hazaiak –erre számítottunk is előzetesen- nekünk voltak a komolyabb gólszerzési lehetőségeink. Veszélyesen kontráztunk. A kidolgozott taktika működött. Gratulálok a srácoknak! Köszönjük a segítséget lelkes szurkolóinknak, akik elkísértek minket Tatabányára!
Sajnos, nincs szerencsénk egyelőre a sérülésekkel, hiszen Nyilas Eleket jelenleg kórházban vizsgálják. Megsérült a meccsen a válla, most várjuk a pontos diagnózist. Minden egészséges labdarúgónkra szükségünk van most, hiszen komoly sorozatterheléses időszakba léptünk.

 

Szerdán jön a Honvéd!

A tiszakécskei szurkolóknak nem kell sokat várni a következő mérkőzésig! Végre eljött az idő; szerdán újra Magyar Kupa, ahol az egyik legnagyobb múltú magyar csapat, a Budapest Honvéd lesz az ellenfél a Sportcentrumban!

 

Szép volt fiúk! Továbbra is Hajrá Kécske!

fotó forrása: Budaörsi SC Labdarúgó Szakosztály facebook oldala

Duna Aszfalt TVSE