Folytatódik a bajnokság a megyei I. osztályban is

Megkezdődnek a tavaszi bajnoki küzdelmek a Bács-Kiskun megyei I. osztályban is, ahol a Duna Aszfalt TVSE második csapatának szurkolhatnak a kécskei sportbarátok.

A tavaszi rajt előtt Bagi Gábor, a csapat vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

A felkészülés az eltervezetteknek megfelelően alakult. A minden igényt kielégítő infrastruktúrának köszönhetően; tökéletesen. Nincsen sérültünk. Kellő számú edzőmérkőzést játszottunk. Egészen pontosan nyolc meccset, hat győzelemmel, egy vereséggel és egy döntetlennel. Igazából, ezeken a találkozókon az eredmény teljesen mellékes. Úgyis a bajnokság mutatja meg a csapat erejét. Örülök neki, hogy tovább tudtunk fiatalítani. Kulcsár Gábor Nyárlőrincről érkezett hozzánk, még a kécskei utánpótlásból Alberti Tamás és Tamás Róbert.

Célunk a középmezőny. Még mindig azt mondom, mint az év elején, ha minden összejön odaérhetünk a 6. helyre, de a 8. hellyel is elégedett lehetne újonc csapatunk. Megismertük ellenfeleinket és ha abból indulok ki, hogy milyen minőségű elvégzett munka van mögöttünk, akkor bizakodóak lehetünk. Örülök neki, hogy tavaly feljebb léptünk a megye II-ből, hiszen azt az osztályt már kinőttük.

Támadó focit szeretnénk játszani a jövőben is, szórakoztatni akarunk, aki ezt szereti, jöjjön és szurkoljon a csapatnak!

 

A Duna Aszfalt TVSE II-es csapata az első tavaszi bajnoki mérkőzésen, szombaton délután a Kecel gárdáját fogadja a Sportcentrumban. Ennek köszönhetően már szombaton és vasárnap is szurkolhatunk kécskei csapatoknak.

A Duna Aszfalt TVSE II a 9. helyről várja a folytatást, még szombati ellenfele a 6. pozícióban telelt a 14 csapatos mezőnyben.

 

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE