Budapesten maradtak a bajnoki pontok

Drámai végjátékban buktunk el egy pontot az emberhátrányban futballozó Vasas FC ellen.

2019.03.10. Merkantil Bank Liga 28. forduló

Vasas FC– Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 1–0 (0–0)

Szusza Ferenc Stadion, 864 néző. Vezette: Nagy Róbert (Szert Balázs, Kepe Arnold)

Vasas FC: Bese B. – Szivacski, Kelemen D., Tóth B., Lakatos Cs. – Borbély (Kovács M., 61.), Hajdú Á. – Király B., Szatmári L., Birtalan B. (Bévárdi, 74.) – Balajti

Duna Aszfalt TVSE: Molnár M. – Oláh M., Ludánszki, Csáki, Sváb – Szabó L. (Tölgyesi, a szünetben), Horváth A.– Kirchner (Mihály, 54.), Kocsis G., Gréczi M. (Stoiacovici, 70.) – Károly

Gólszerző: Király B. (1–0) a 91. percben

Kiállítva: Lakatos Cs. (Gréczi Márton megrúgásáért) a 44. percben

 

A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat:

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE): Azt szeretném kiemelni, hogy azok a szurkolóink, akik elkísértek bennünket mindent megtettek azért, hogy jó eredményt érjünk el a Megyeri úton. Tiszta szívből szurkoltak a csapatnak, ellenben ugyanezt a hozzáállást nem mondhatom el minden játékosunkról. Emiatt a szakmai stábbal rendkívül csalódottak vagyunk. Emberelőnyben legalább a döntetlent meg kellett volna szereznünk. Remélem, hogy a labdarúgók is átérzik ezt a helyzetet és a Siófok ellen tudunk javítani.

 Szanyó Károly (Vasas FC): A héten eleget gyakoroltuk a létszámhátrányos helyzeteket…. Kettőzött akarás volt érezhető a játékosokon, a sors igazságtalansága lett volna, he nem szerezzük meg a három pontot. Volt egy nagy helyzete a Tiszakécskének, de 90 perc alatt az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Sajnálom, hogy előbb nem sikerült betalálnunk, de ilyen a futball. Nagyon megbecsüljük ezt a győzelmet és készülünk a következő mérkőzésre. Elégedett vagyok a játékkal és a hozzáállással is. (forrás: vasasfc.hu)

Csapatunk legközelebb jövőhét vasárnap 15.00 órától mérkőzik a bajnokságban, az ellenfél a BFC Siófok gárdája lesz. Szurkoljunk a gárdának akkor is!

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

fotó forrása: vasasfc.hu