Minden meccs egyformán fontos

Vasárnap a BFC Siófok vizitál a Sportcentrumban a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában.

A kék-sárga gárdák összecsapása előtt Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak. A mesternek feltettük a kérdést: ,,Hat pontos meccs lesz a vasárnapi?”

,,Úgy gondolom, hogy tíz forduló van még hátra és mindegyik meccs egyformán fontos. Minden győzelemért három pontot adnak. Nem szabad túl misztifikálni egy-egy mérkőzést. Inkább arra kell törekednünk, hogy ha előnybe kerülünk, végig maradjon meg a koncentráció, hiszen az elmúlt időszakban több pontot is buktunk a végjátékban.

Vannak jó híreink, hiszen sérült játékosaink térhetnek vissza. A vasárnapi meccsen a hazai pálya is mellettünk szól. Viszont az utóbbi időben a siófokaik nagyon megerősödtek; több rutinos labdarúgóval erősödött a keretük, érkezett pl. Szakály Dénes, Magasföldi József vagy éppen Jánvári Gábor.

Örülök neki, hogy újra nagyon jó a kémia a játékosok és a szurkolók között. Arra kérem a drukkereket, hogy ugyanúgy biztassák a csapatot, mint a legutóbbi meccseken és remélem, hogy a vasárnapi meccs végén újra együtt örülhetünk a győzelemnek.”

 

A siófokiakkal az ősszel 0-0-s döntetlent játszottunk, reméljük, hogy ezúttal sikerül gólt, gólokat szereznünk és a három pontot is itthon tarthatjuk. Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumba és biztassuk a csapatot! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

fotó forrása: bfc-siofok.hu