Mindig jó szívvel fogok visszagondolni a tiszakécskei időszakra

Mint arról korábban beszámoltunk Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es csapatának eddigi vezetőedzője közös megegyezéssel szerződést bontott klubunkkal.

Szabó István a váltással kapcsolatban így nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Minden tiszakécskei sportbarátnak köszönöm szépen a támogatást, amit az elmúlt másfél évben kaptam. Köszönöm szépen a vezetőknek is a támogatást, akiktől korrekten váltunk el, s köszönöm a játékosoknak és a stábnak és a klub többi dolgozójának is. Sok szép dolgot kaptam itt az élettől, amiért mindig hálás leszek. Ha a teljesség igényével tekintek vissza a mögöttem hagyott időszakra elmondhatom, hogy az első NB III-as évünk egy sikersztori volt, hiszen bajnoki címet ünnepelhettünk. Sikeres szereplésnek ítélem meg az NB II-es időszakot is, hiszen úgy adtam át a csapatot, hogy stabil bennmaradó helyen áll, valamint a Magyar Kupában is a nyolcad döntőig meneteltünk, emellett az U18-as válogatottnak is tudtunk egy játékost adni.

Jó szívvel gondolok a kécskei szurkolókra, még azokra is, akik kritizáltak, hiszen régi mondás, hogy a drukkereknek mindig igazuk van. Másrészt, a kritikából mindig lehet tanulni. Mindig jó szívvel fogok visszagondolni a tiszakécskei időszakra. Minden sportszerető tiszakécskeinek sok-sok futballélményt kívánok, magam is ki járok majd a meccsekre a jövőben, s szurkolok a kécskei csapatnak.

 

Szabó István eredményei Tiszakécskén:

2017/2018 NB III. Középcsoport bajnoka a Duna Aszfalt TVSE

A megyei I. osztályból felkerülő újonc csapat a szezon során: 22 győzelmet aratott, 5 döntetlent ért el és 3 vereséget szenvedett.

Ebben a szezonban a Magyar Kupa küzdelmeiben az egy osztállyal magasabban játszó Nyíregyháza Spartacus FC 3-2-es eredménnyel ejtette ki csapatunkat a főtáblán.

2018/2019 Merkantil Bank Liga NB II.:

A tiszakécskei csapat 31 forduló után a 15. helyen áll a 20 csapatos pontvadászatban, 10 ponttal megelőzve a már kiesőhelyen álló Ceglédi VSE-t. A gárda 31 forduló alatt 7 győzelmet és 14 döntetlent ért el, emellett 10-szer szenvedett vereséget.

A Magyar Kupában a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata a Berkenye SE, az FC Dabas és a Füzesgyarmati SK kiejtése után a nyolcaddöntőben szoros csatában a Budapest Honvéd ellen esett ki.

Duna Aszfalt TVSE