U15: Győzelem Gödöllőn

Már bajnok U15-ös csapatunk múlt szombaton Gödöllőn szerzett újabb győzelmet.

A tiszakecskefoci.hu-t Tímár Zoltán, edző tájékoztatta a hétvégi mérkőzésről:

Szombaton Gödöllőn szerepelt U15-ös csapatunk. Egy kiélezett és végig izgalmas mérkőzésen, egy jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben sikerült egy góllal nyernünk. A nagy meleg ellenére jó iramú csata alakult ki, ahol mindkét csapat bátran felvállalta a támadójátékot. A tizedik percben Vári Máté jól eltalált lövésével szereztük meg a vezetést, amit aztán a végégig meg is tartottunk. Bár több nagyobb lehetőségünk is volt gólszerzésre, a megnyugtató második gólt nem sikerült megszereznünk, ebben hol a kapufa, hol határozatlanságunk akadályozott meg minket.
Kiemelkedőt nyújtott ezen a napon Takács Gergő és Monzinger András. Geri a védelem bármelyik posztján megállja a helyét, nyugodt, határozott játéka ma aranyat ért. Monzi legtöbbször csereként segíti a csapatot, most azonban kezdőként bizonyíthatott, ami sikerült is neki. Csatárként többször is gólhelyzetbe került, vagy jó átadásaival társait hozta helyzetbe.
Jövőhéten a második helyezett Salgótarján látogat hozzánk, és mivel a bajnokságot már megnyertük, nekünk ez a mérkőzés a kupadöntő lesz. Ha sikerül nyernünk, akkor ebben a bajnokságban senki sem vitt el bajnoki pontot a kécskei oroszlánbarlangból.

Takács Gergő és Monzinger András

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE