A szezon első hazai meccse következik

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a Duna Aszfalt TLC labdarúgócsapata az FC Ajka gárdáját fogadja a Sportcentrumban.

Végre eljött a szezon első hazai bajnokija, így szurkolóink itthon is biztathatják a kécskei labdarúgókat, akikre nem vár könnyű feladat.

A mérkőzéssel kapcsolatos gondolatait Simon Antal, a Duna Aszfalt TLC első csapatának vezetőedzője osztotta meg honlapunkkal:

Senki ne gondolja, hogy könnyű dolgunk lesz az újonc ellen. Hazai pályán ez lesz az egyik legnehezebb mérkőzésünk. Az ajkaiak rendkívül zártan, fegyelmezetten fognak védekezni, ezért nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire tudunk frissek lenni szűk három nappal a békéscsabai meccs után. Ez kell majd ahhoz, hogy gyorsan, pontosan, precízen játszunk majd az ellenfél térfelén.

meccstörténelem:

Történelemi meccs lesz a holnapi, mivel tiszakécskei és ajkai labdarúgó klub még sohasem játszott egymás ellen bajnokit.

érdekesség:

Ezúttal is van korábbi játékosunk az ellenfél keretében: Stoiacovici Dávid az előző szezonban még a mi gárdánkat erősítette.

Érdekes lehet az FC Ajka vezetőedzőjének, Kis Károlynak a visszatérése is, akinek nem lehetnek túl kellemes emlékei a Duna Aszfalt Tiszakécske gárdájáról: Az NB III-ba kerülésért vívott osztályozókon oda-vissza megvertük akkori csapatát, a Balassagyarmatot.

szurkolói információk:

 

A mérkőzésre minden szurkoló hozza magával a személyi igazolványát és a lakcím kártyáját!

 

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC