Kihasználta a hibákat ellenfelünk

A Merkantil Bank Liga NB II 4. fordulójában a Duna Aszfalt TLC labdarúgó csapata Putnokon mérkőzött meg szoros meccsen a Kazincbarcikával. Az első félidőben még vezettünk, aztán fordított a KBSC.

2019.08.18. Merkantil Bank Liga, 4. forduló

Kazincbarcikai SC – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 2–1 (0–1)

Putnok, 300 néző vezette: Berényi Tamás (Baghy Csaba, Kovács Gábor)

Kazincbarcika: Horváth L. – Heil, Oltean, Fótyik, Mikló – Virág, Toma (Kanalos, 58.), Krausz (Farkas A., a szünetben), Géringer (Lakatos M., 66.) – Oldal T., Berki

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Erdélyi (Oláh M., 62.), Dr. Kardos, Preklet, Sváb – Tölgyesi, Kocsis, Gréczi, Kirchner (Tímári, 62.) – Nyilas (Szuhodovszki, 79.), Zádori

Gólszerző: Preklet (0–1) a 32., Mikló (1–1) az 57., Oltean (2–1) a 78. percben

Kiállítva: Gálhidi György (bedobott a pályára egy vizes flakont) az 59. percben

 

Vezetőedzői értékelések:

Gálhidi György (Kazincbarcika): Nem játszottunk jól, de erősen közepes teljesítménnyel is sikerült megfordítanunk a mérkőzés állását. Rendkívül fontos győzelmet arattunk. Remélem, előbb vagy utóbb, jó játékot produkálunk lelkes szurkolótáborunk előtt. (forrás: nso.hu)

Simon Antal (Duna Aszfalt TLC):  A Kazincbarcika azt nyújtotta, amit vártunk. Agresszív, kemény futballal rukkoltak ki. Az első félidőben kivettük a játékuk élét. Úgy nézett ki, hogy a mérkőzés a kezünkben van. A fordulópont a második félidőben jött el. Volt egy nagyon komoly gólszerzési lehetőségünk, ami sajnos kimaradt. Ezt követően egyenlítettek a vendégek, majd a győzelmet jelentő gólt is megszerezték. Két olyan hibából kaptunk gólt, amilyeneket ilyen szinten nem lehet elkövetni. Hibáinkat az ellenfél könyörtelenül megbüntette. Olyan meccsből kerültünk ki vesztesen, ahol minimum pontot, de inkább pontokat kellett volna szereznünk.

Csapatunkra legközelebb is nehéz feladat vár. Augusztus 25-én a Vasas érkezik a Sportcentrumba. Látogassunk ki minél többen arra a mérkőzésre, hiszen kell a szurkolói támogatás a fiúknak. Bízzunk benne, hogy együtt, egy nagy meccsen, ismét visszatalálunk a győzelmek útjára!

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

fotó forrása: Borsod Online