Az egyik legsikeresebb magyar klub csapata érkezik

23-szoros magyar bajnok, 12-szeres kupagyőztes, 2-szeres szuperkupa győztes klub csapata, az MTK Budapest érkezik Tiszakécskére, hogy a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában megmérkőzzön a Duna Aszfalt TLC gárdájával.

A mérkőzés előtt ezúttal is vezetőedzőnk, Simon Antal nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak: Magyarország egyik legnagyobb múltú futballklubjának labdarúgó csapata érkezik hozzánk. Előző hazai mérkőzésünkhöz hasonlóan, amikor a Vasast fogadtuk, most is egy  legendás klub ellen képviselhetjük a tiszakécskei színeket. Az MTK-nak jelenleg is olyan csapata van, amelyben játszanak utánpótlás- és volt felnőtt válogatottak is. Évek óta egy rájuk jellemző, rendkívül kombinatív játékot játszanak. Mi bízhatunk benne, hogy csapatunk mentális erejét helyreállította a nyíregyházi győzelem. A Vasas elleni jó játékkal, s annak a meccsnek a hibáiból tanulva szeretnénk eredményesen szerepelni. 

meccstörténelem:

Az 1997/98-as NB I-es szezonban játszott már bajnokit az MTK és a tiszakécskei csapat. Abban a bajnokságban hazai pályán az MTK 5-2-re győzött, még Tiszakécskén 4000 ember előtt lett gól nélküli döntetlen az eredmény. Az NB II-ben egy tiszakécskei és egy MTK győzelem a mérleg. Ezek az eredmények még az 1994/1995-ös bajnokságban születtek.

Most, 21 év után a Duna Aszfalt TLC  mérkőzhet meg az MTK Budapest csapatával. Bízzunk benne, hogy felejthetetlen mérkőzést hoz az új éra első közös bajnokija!

szurkolói információk:

A mérkőzésekre minden szurkoló hozza magával a lakcímkártyáját és a személyi igazolványát!

Csapatunk eddig mutatott játéka, s a legutóbbi nyíregyházi győzelem is bizakodásra ad okot, hogy ismét nagyon sokan lesznek a Városi Sportcentrumban. Ünnepeljük az ősz elérkeztét egy közös futballélménnyel! Zúgjon a Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

(felső fotó forrása: mtkbudapest.hu)