Jön az első villanyfényes hazai bajnoki!

A Duna Aszfalt TLC NB II-es labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a BFC Siófok gárdáját fogadja a Városi Sportcentrumban.

A mérkőzés előtt Simon Antal, első csapatunk vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

A Siófok eddigi eredménysora tekintélyt parancsoló. Nem véletlenül állnak előkelő helyen a tabellán. Az elmúlt időszakban nem játszottunk bajnoki meccset, viszont volt két jól sikerült felkészülési mérkőzésünk a DVSC és az NK Osijek ellen, amely találkozón volt lehetőségünk gyakorolni a taktikánkat. Bízom benne, hogy a lendületünk megmarad és hazai környezetben, szurkolóink támogatásával sikerül legyőzni ellenfelünket. Abban bízunk, hogy sokan kijönnek első villanyfényes meccsünkre, hiszen ez a körülmény mindig tud egy plusz hangulati faktort adni a meccshez.

meccstörténelem:

Az eddigi mérleg, két első osztályú és két másodosztályú bajnoki mérkőzés: Az NB I-ben egy siófoki győzelem és egy döntetlen szerepel, még az NB II-ben két döntetlenre emlékezhetünk vissza. Ez azt jelenti, hogy tiszakécskei labdarúgó csapat bajnoki mérkőzésen még nem tudta legyőzni a Balaton-parti gárdát.

szurkolói információk:

A mérkőzés előtt a Duna Aszfalt TLC a 15. helyen, még a BFC Siófok az 5. pozícióban helyezkedik el a bajnoki tabellán. A vendégek az eddig lejátszott tíz bajnoki mérkőzésükön, mindössze egyszer kaptak ki. Rendkívül beszédes adat, ami mutatja, hogy nagyon masszív gárda érkezik a Tiszakécskei Sportcentrumba. Látogassunk ki minél többen és szurkoljunk a kécskei csapatnak! Szóljon a Hajrá Kécske! Tartsuk itthon a pontokat!

Duna Aszfalt TLC