Éves záróvacsorát tartott utánpótlásunk

Tiszakécske Város Sportegyesülete 2019.12.04-én 18:00 órakor megtartotta szokásos éves záróvacsoráját a Református Rendezvényházban.

Elsőként Kovács Károly, a TVSE elnöke nyitotta meg az eseményt. Megköszönte minden utánpótlás edző lelkes és áldozatos munkáját, és köszönetet mondott a háttérmunkatársaknak is.

Kiemelten dicsérte a lány csapatokat (U16 és U19 lány), kiemelve fontosságát, ugyanis az NB II-es felnőtt labdarúgás miattuk is létezhet Tiszakécskén. MLSZ követelmény, e két korosztály kötelező szerepeltetése.

Hangsúlyozta azt is, hogy a tavalyi évhez képest mind a két csapat előrelépett, mivel idén több győztes mérkőzésen is túl vannak a lányok:

Leány U-16 HNP Dél-Keleti csoport:

Leány U-19 Dél-Keleti csoport:

Természetesen a fiú korosztályok is megkapták a jókívánságot, és dicséretet, ami járt is nekik, hiszen például szépen helyt állt az ősz folyamán a teljesen új U14-es fiú gárda, vagy a 4. pozícióban telelő U15-ös korosztályunk is.

U17-es fiaink erős közép csapatnak számítanak a bajnokságban, amit 7. pozíciójuk is jól mutat, az U19-es fiúk pedig javítanak majd 10. helyezésükön a tavasz folyamán.

Hagyományainkhoz hűen, idén is mint az elmúlt évekhez hasonlóan különdíjban részesítettük azokat a labdarúgóinkat, akik teljesítménye az ősz folyamán kiemelkedő volt.

Ahogy eddig is, az edzők több szempont alapján ítélik oda ezt a díjat a játékosoknak, figyelembe véve a leadott teljesítményt, a bajnoki mérkőzéseken, az edzés látogatottságot, és ami szintén ugyanilyen fontos az iskolai eredményeket, a tanuláshoz való hozzáállásukat.

Így a díjazottak a következő játékosok lettek az őszi félszezon alapján:

U16 lány:      Rafael Mária                                               U19 lány:      Balog Rita

               Gyenes Tifani Dorina                                                        Bús Henriett

                  Siroki Alexandra                                                             Szabó Rebeka

 

U14 fiú:         Kakas Roland                                U15 fiú:         Csikós Bence

Balla Ákos                                                          Kajtár Mátyás

                      Horváth  Máté                                                    Hajkó András

 

U17 fiú:         Rottár Kimi Victor                         U19 fiú:         Szabó Botond

Virág Marcell                                                          Vas Ákos

                        Klemenc Márk                                                    Balla István

A díjak átadása után a vacsora elfogyasztása következett, amit Tiszakécske Város Sportegyesülete nagyon szépen köszön a helyszínt biztosító Református Rendezvényháznak, külön B.Tóth Ilona szervezőnek. Nagyon finom ételt készítettek, és szolgáltak fel a jelenlévőknek.

A vacsora után desszert is volt; a Fejedelmi Pékség készített ínycsiklandozó meggyes és túros rétest, ami nagy sikert aratott és rövid időn belül csak hűlt helye maradt az asztalokon.

További sikeres szereplést kívánunk az utánpótlás csapatainknak a tavasz folyamán is, és egy a jelszó:

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC/Káli Tibor