Továbbra is mumusunk a Vasas

A Merkantil Bank Liga NB II. 24. fordulójában labdarúgócsapatunk a Fáy utcában vizitált és szenvedett 3-1-es vereséget.

2020.02.16.

Vasas FC – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 3 – 1 (0 – 1)

Illovszky Rudolf-stadion, 2400 néző, vezette: Kovács Gergely (Kulman Tamás, Kis Zoltán)

Vasas FC: Jova – Szivacski(Terbe 46. p.), Csató, Tóth B., Lakatos – Hidi M, Kovács M.(Hinora 57. p.), Szatmári – Birtalan(Szilágyi 85. p.), Feczesin, Balajti

Duna Aszfalt TLC: Varga – Oláh, Csáki, Temesvári, Farkas – Tóth, Tölgyesi, Lukács, Horváth(Szuhodovszki 61. p.), Simon(Gréczi 68. p.) – Zádori(Máté 71. p.)

gólszerzők: Tölgyesi (0–1) a 15., Feczesin (11-esből, 1–1) a 48., Feczesin (2–1) az 58., Feczesin (3–1) a 65. percben

 

Bene Ferenc vezetőedző, Vasas FC: Hosszú út vezet még addig, hogy szép játékkal nyerjünk. Nem volt véletlen az első félidő, ennél magasabb fordulatszámon kell futballozni, többet kell futni. Hozzá kell azt is tenni, hogy az ellenfelünk jól védekezett, egy átlövés után vezetést szerzett. Hiába domináltunk, kevés helyzetünk volt szünetig. A második félidőre már helyenként közönségszórakoztató játékot produkáltunk. Szükséges, hogy a játékosok kimozduljanak a komfortzónájukból, ami szünet után megtörtént. Amit az első félidőbe beleraktunk a meccsbe, az kevés volt, a második félidei teljesítményükre azonban büszkék lehetnek a játékosok, ami biztató lehet a jövőre nézve. (forrás: vasasfc.hu)

Virágh Ferenc vezetőedző, Duna Aszfalt TLC: Gratulálok a srácoknak, mert nagy munkát tettek bele ebbe a mérkőzésbe. Úgy gondolom, hogy 50 percig a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben több góllal is vezethettünk volna. Tudtuk, hogy a hazaiak nyomás alá helyeznek majd minket, de a kontráinkban volt veszély. A büntető fordulópontja volt a meccsnek. Ezután is próbáltunk támadni, de nem sikerült újabb gólt szereznünk, így a Vasas megérdemelten nyert. Gratulálok ellenfelünknek.

 

A mérkőzés angyalföldi hőse Feczesin Róbert volt, akik jelenleg még az NB I-ben is a góllövőlista élén áll. A Vasast továbbra sem tudtuk legyőzni, bízzunk benne, hogy jövőre sikerül megtörni ezt a sorozatot. Sajnos, számunkra a többi mérkőzés eredménye sem alakult jól, hiszen győzött a Szolnok, a Haladás és az Ajka is. Ennek eredményeképpen 2 ponttal vagyunk a vonal fölött, azaz a 18. kiesést jelentő pozíció nagyon közel került. Reméljük, hogy sikerül javítani és minél hamarabb eltávolodni a veszélyzónából. Szurkoljunk a fiúknak a következő, hazai mérkőzésen is, mert nagy szükség van a pontokra!

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

(fotó forrása: vasasfc.hu)