Emberhátrányban is sikerült pontot szerezni

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában Budapestre utazott a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata. Az ellenfél a BSS Monor gárdája volt. Az újoncok csatája végül döntetlennel zárult.

Csapatunk is két hét szünet után folytatta a bajnoki küzdelmeket. A III. Kerület pályáján az NB III. Keleti csoportjának bajnokával csaptunk össze. Sajnos, a kiállítás befolyásolta a mérkőzés alakulását, de a csapat tartásáról adott komoly képet, hogy emberhátrányban sem kaptunk gólt a rendkívül gólerős monoriak ellen.

A meccsen bemutatkozott két új igazolásunk; Horváth Adrián és Sváb Dániel is, akik kiválóan helyt álltak. A gárdát sok kécskei szurkoló elkísérte idegenbe és segítette hozzá a pontszerzéshez.

2018.09.16. Merkantil Bank Liga 8. forduló

BSS Monor – Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 0–0

Budapest, Hévízi út, 400 néző

vezette: Farkas Tibor (Berényi Ákos, Márkus Péter)

Monor: Bozsó – Sági, Fülöp N., Tóth F., Pintér D. (Ficsor, 60.) – Bori, Palincsár, Hunya (Szabó D., 76.), Szerencsi – Tóth B., Tóth Á. (Szabó T., 69.)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Oláh M., Dr. Kardos N., Csáki R. (Szabó L., 87.), Sváb – Kocsis G., Horváth A. – Mihály D. (Puskás Z., a szünetben), Tölgyesi V. (Gréczi G., 93.), Szabó D. – Batizi-Pócsi B.

Kiállítva: Szabó Dávid a 35. percben

 

A mérkőzést követő edzői értékelések:

Horváth Dávid (BSS Monor): Tettük becsülettel a dolgunkat, emberelőnybe is kerültünk. Voltak lehetőségeink, de az átütőerő hiányzott a támadójátékunkból. Így azt mondom, reális eredmény a döntetlen.

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE): Amit elterveztünk, az 35 percig működött, mivel utána jött a kiállítás. Nem tudom, hogy leshelyzet előzte-e meg a szituációt. Vissza kell majd nézni. A szünetben változtatni kellett a taktikán és cserélni is kellett az emberhátrány miatt. Annak ellenére, hogy tíz emberrel maradtunk, a második játékrészben is adódtak komoly helyzeteink. A monoriak támadtak becsülettel, de a srácok állták a sarat. Végül összejött a pontszerzés, ami nem sikerülhetett volna, ha nem kísérnek el minket szurkolóink, akik hazai pályát teremtettek számunkra. Köszönjük szépen a támogatást! Legközelebb a Magyar Kupában lépünk pályára, szeretnénk továbbjutni, majd jön a Vasas elleni, hazai bajnoki.

Duna Aszfalt TVSE