Nem becsüljük le az ellenfelet

Szombaton, a Magyar Kupa 6. fordulójában a Berkenye SE gárdájával mérkőzik meg a Duna Aszfalt TVSE csapata. A kupameccs előtt Szabó István, vezetőedző mondta el gondolatait a tiszakecskefoci.hu-nak:

Elég bő a keretünk ahhoz, hogy most olyan játékosoknak is lehetőséget adjak, akik eddig kevesebbet játszottak vagy sérülésből térnek vissza. Rajtuk a sor, hogy ők is megmutassák tudásukat. De, ez még csak véletlenül sem jelenti azt, hogy lebecsülnénk az ellenfelünket! Megadjuk nekik a maximális tiszteletet. Megvannak a szükséges információink a berkenyeiekről, tudjuk, hogy magasabb osztályokat megjárt labdarúgóik is vannak. Komolyan készülünk a meccsre, véleményem szerint a mi keretünkben sok egyforma képességű játékos van, itt a lehetőség a bizonyításra. Mindemellett nehéz széria kezdődik el, hiszen szerdán jön a Vasas a bajnokságban, aztán vasárnap idegenbe utazunk, majd szerdán újra itthon van bajnoki és az azt követő vasárnap ismét meccs idegenben.

Van-e megfogalmazott cél a kupában?

Szeretnénk továbbjutni, aztán meglátjuk mit hoz a sorsolás. Szerencsére ebben a sorozatban a fiatal-szabály sem szűkíti lehetőségeinket.

Duna Aszfalt TVSE