A kiállítás után már nem bírtunk a Doroggal

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE labdarúgó csapata a Dorogi FC vendége volt. A mérkőzés 64. percében a tiszakécskei gárda emberhátrányba került, s az addig ígéretesen alakuló bajnokin már nem tudtuk tovább tartani a lépést a dorogiakkal.

2018.12.02.

Dorogi FC – Tiszakécske VSE 4–0 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Barna Gábor (Kepe Arnold, Kiss Balázs)

Dorogi FC: Horváth  – Fürjes, Lénárth, Nagy, Papp. – Faragó (Erdélyi, 79.), Mészáros (Nagyházi, 81.), Kitl, Szedlár – Vígh (Paudits, 73.), Hegedűs

Duna Aszfalt TVSE: Molnár – Oláh, Dr. Kardos, Csáki, Polyák – Horváth (Szabó L., 69.) – Mihály (Puskás, 62.), Tölgyesi, Kocsis, Gréczi M. (Stoiacovici, a szünetben) – Batizi-Pócsi

Gólszerző: Nagy Zs. (1–0) a 65., Mészáros Á. (2–0) a 69., Hegedűs M. (3–0) a 77., Paudits (4–0) a 91. percben

Kiállítva: Csáki (második sárga lap után) a 64. percben

2

Miskei Attila (Dorogi FC): A Tiszakécske taktikailag az egyik legjobban felkészített csapat. Nehéz mérkőzést is játszottunk, az áttörést az első gólunk jelentette, a kiállítás után pedig a csapat kihozta magából, ami hetek óta benne volt. (forrás: nso.hu)

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE): A 64. percig nem olyan volt a meccs képe, ami azt mutatná, hogy négy gólt fogunk kapni. Az első huszonöt percben óriási helyzeteket hagytunk ki. Tudva a második félidei történéseket, ez most még fájdalmasabb. Igaz az is, hogy az első játékrész végén a hazaiak domináltak. Nem szeretnék a játékvezetéssel foglalkozni. Emberhátrányban is meg kellett volna őrizni a tartásunkat, ahogy azt már korábban is tettük, hasonló helyzetben. Sajnos, a vereséggel keretbe foglaltuk az őszt, hiszen vereséggel is kezdtünk. Ennek ellenére a 9. helyen zártuk a szezont. A dorogi mérkőzést elemeznünk kell és tanulni a hibákból. Mostantól már csak a Magyar Kupa meccsre koncentrálunk. Szeretnénk örömet okozni hűséges szurkolóinknak, akik most is támogattak bennünket!

3

Papíron ez volt az ősz utolsó fordulója a Merkantil Bank Liga NB II versenykiírásában. A hátralévő két bajnoki már előrehozott tavaszi csaták lesznek. Reméljük, hogy sikerül visszavágnunk a Soroksárnak és a Gyirmótnak is! Az őszt a 9. helyen zárta újonc csapatunk, ami nagyon szép teljesítmény, reméljük a következő időszakban is hasonló folytatásnak örülhetünk.

Előtte azonban nagy tettet hajthat végre a csapat a Magyar Kupában, ugyanis, ha szerdán kiejti a Füzesgyarmati SK-t, bejut a legrangosabb hazai kupasorozat nyolcaddöntőjébe. Szurkoljunk a fiúknak akkor is! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

fotók forrása: a Dorogi FC facebook oldala