Sikerült pontot szerezni a Soroksár otthonában

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában csapatunk a Soroksár SC vendége volt, s értékes döntetlent ért el.

 Soroksár SC– Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 1–1 (0–0)

Budapest, Haraszti út, Szamosi Mihály Sporttelep, 350 néző.

Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Bertalan Dávid)

Soroksár SC: Kovács Dániel – Gárdos, Szpirulisz, Valencsik, Bor – Tamási, Derekas (Huszák 58.), Lőrinczy – Albert Á. (Kovács Dávid 72.), Pál A. (Lakatos I. 58.), Kundrák. Vezetőedző: Lipcsei Péter

Duna Aszfalt TVSE: Molnár M. – Benkó, Kardos, Kocsis G., Sváb – Horváth A. – Juhász L. (Köböl 70.), Tölgyesi, Stoiacovici (Huszti A. 69.), Puskás (Mihály D. 60.) – Batizi–Pócsi B. Vezetőedző: Szabó István

Gólszerző: Lőrinczy (11–esből, 1–0) a 69., Mihály D. (1–1) a 80. percben

 

Lipcsei Péter, a Soroksár SC vezetőedzője: Küzdelmes, jó mérkőzés volt, a nyolcvanadik percben még győzelemre álltunk, de ellenfelünk egy remek szabadrúgásgóllal egyenlített. Igazságos döntetlen született.

Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője: Izgalmas, változatos mérkőzés volt, még ha a technikai színvonal nem is volt a legmagasabb. Annak nagyon örülök, hogy felálltunk az egy gólos hátrányból, nem mellesleg egy gyönyörű szabadrúgás góllal. A fiúk szívüket-lelküket kitették a pályára. Igazságos döntetlen született, még úgy is, hogy hagytunk ki nagy helyzeteket. Ahhoz, hogy sikerült egyenlítenünk nagy szükségünk volt szurkolóink biztatására. Holnaptól már az év utolsó meccsére, a Gyirmót ellenire készülünk és nagyon szeretnénk meglepetést okozni a listavezető ellen. Reméljük, hogy a meccs végén majd együtt örülhetünk szurkolóinkkal.

A Duna Aszfalt TVSE gárdája legközelebb december 16-án 13.00 órakor a Sportcentrumban lép pályára bajnoki mérkőzésen, akkor a Gyirmót FC Győr lesz a vendég. Látogassunk ki minél többen a meccsre, hiszen együtt búcsúzhatunk el a csapattal a megannyi sikerben, szép emlékben gazdag 2018-as évtől. Zúgjon még 2018-ban utoljára a Hajrá Kécske!

L3307074

Visszavághatunk a Gyirmótnak. (fotó: kisalfold.hu)

kiemelt kép forrása: eto.hu(archív)

Duna Aszfalt TVSE