Pont nélkül maradtunk az ETO elleni csatában

Nem sikerült pontot szerezni csapatunknak a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. A nagyon kevés helyzetet hozó mérkőzésen a vendég, győri csapat egy góllal jobbnak bizonyult.

2019.04.07. Merkantil Bank Liga 31. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – WKW ETO FC Győr 0–1 (0–1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 550 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Csatári Tibor, Tőkés Norbert)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Benkó, (Gréczi M., a szünetben), Kardos N., Ludánszki, Sváb – Huszti A., Szabó L., Tölgyesi (Kirchner, 60.), Kocsis G., Károly B. (Oláh M., 85.), Batizi-Pócsi

WKW ETO FC Győr: Horváth T. – Tóth D., Koszó, Vukaszovics, Kalmár O. – Vaskeba, Szimcsó (Szánthó, 59.), Múcska (Hidi M. S., 82.), Andrics – Kovács K., Lovrencsics B. (Kovác, 76.)

Gólszerző: Múcska (0–1) 35. percben

A mérkőzést követően a vezetőedzők értékelték a mérkőzést:

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE): Minden tiszteletem a szurkolóké, mert végig biztattak bennünket. Ritkán mondok ilyet, de a csapaton az első félidőben nem éreztem azt, amit kértem. Sok hiányzónk volt, de nem akarok alibizni. Szívvel-lélekkel kellet volna küzdeni. A második félidőben már átvettük az irányítást, de komoly helyzetet alig tudtunk kialakítani. Összességében pontatlan volt a játékunk. Az ETO megérdemelten nyert egy góllal, de hiányérzetem van, mert a mai napon ők is foghatóak lettek volna. Ma többet kellett volna tenni a győzelemért és a pontszerzésért is. Tudtuk, hogy ellenfelünk jó csapat, de többet vártam a csapatomtól.

Herczeg Miklós (WKW ETO FC Győr): Egy picit megint görcsösen kezdtünk. Nem találtuk a ritmust. Aztán szép fokozatosan átvettük az irányítást. A gól után megnyugodtunk. A félidő hajrájában már azt a játékot játszottuk, amit szeretnénk és tud is ez a csapat. A második félidőben nagyon ránk jött a Tiszakécske, de nem éreztem, hogy komoly veszélyt jelentenének a kapunkra. Azt hiányolom, hogy nem volt ebben a periódusban olyan játékosunk, aki nyugtassa a játékot. Itt még hiányzik a rutin a fiatalokból. Összességében a győzelmünk megérdemelt. A végén, ha koncentráltabbak vagyunk, hamarabb is eldönthettük volna a bajnokit.

A mérkőzés előtt a klub vezetése külön köszöntötte fáradhatatlan középpályásunkat, Szabó Lászlót, aki ezen a napon játszotta 100. tétmérkőzését tiszakécskei színekben. Gratulálunk játékosunknak!

fotók forrása: lcafe.hu

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE