Bravúr a javából: Három pontot szereztünk Békéscsabán

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB II-es labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre vendége volt, s egy izgalmas, küzdelmes mérkőzés után három ponttal tért haza a Viharsarokból.

Csapatunkat Virágh Ferenc és Nagy Zsolt irányította a vasárnapi, békéscsabai mérkőzésen.

Békéscsaba 1912 Előre – Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 1–2 (0–1)
Békéscsaba, 615 néző. Vezette: Berényi Tamás (Máyer Gábort, Kovács II. Gábor)
Békéscsaba: Ribánszki – Szalai D., Szélpál N., Viczián, Zahorán – Mezei, Nagy S. (Urbin, 47.), Király P. – Szinanovics (Vólent, 57.), Hursán (Pilán, 57.), Szatmári I.

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay – Huszti A., Dr. Kardos, Ludánszki, Sváb – Tölgyesi (Szabó L., 82.), Oláh M. – Gréczi G., Mihály D. (Károly B., 58.), Kirchner – Szabó D. (Gréczi M., 82.)

Gólszerző: Dr. Kardos N. (11-esből, 0–1) a 40., Urbin (1–1) a 52., Mihály D. (1–2) 54. percben

Kiállítva: Gréczi M. (második sárga lap után) a 92. percben

Boér Gábor (Békéscsaba 1912 Előre): Semmi sem utalt arra, hogy ezen a mérkőzésen kikapunk, de mindig akad két-három játékos, aki egy siker után gyengén teljesít. Sajnálom a csapat egy részét, mert becsületesen küzdött, hajtott, mindent elkövetett a sikerért, de nem jött össze. (forrás: nso.hu)

Virágh Ferenc (Duna Aszfalt TVSE megbízott vezetőedző): Küzdelmes, férfias mérkőzés volt, olykor kemény belemenésekkel. A srácok nagy odaadással, szenvedéllyel játszottak. Lendületes kontrákat vezettünk, mindenki jól játszott a csapatban, gratulálok nekik a győzelemhez. Nagyon köszönjük szurkolóink biztatását, akik átsegítettek minket a holtpontokon, ők is hozzátettek ehhez a győzelemhez, amit ezúton is köszönök.

Csapatunk győzelmével immáron 38 ponttal áll a 15. helyen, 12 ponttal megelőzve a már kieső helyen álló Ceglédet. Reméljük, hogy ez a szép győzelem lökést ad csapatunknak a továbbiakra és sikerül feljebb kapaszkodnunk a tabellán. A Békéscsaba gárdája után, jövő vasárnap újra egy komoly riválissal, a Nyíregyháza Spartacus FC-vel mérkőzünk. Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumban és biztassuk a fiúkat! Zúgjon a Hajrá Kécske!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

fotók forrása: beol.hu, 1912elore.hu

Duna Aszfalt TVSE