Utánpótlás eredmények: U14-U15

A Duna Aszfalt TVSE U14-es gárdájának elmúlt két bajnoki mérkőzéséről a csapat edzője, Benke József számolt be:

Az elmúlt két bajnoki mérkőzést hazai pályán játszotta U-14 es csapatunk. Elsőként a Testvériség SE csapatát fogadtuk, ezen a mérkőzésen a mezőnyjáték dominált, támadójátékunk súlytalan volt, gólunkat is egy szabadrúgásból szereztük.
TVSE – Testvériség SE  1 : 2
gólszerző: Hajkó A.
A következő játéknapon a Ceglédi VSE csapata látogatott hozzánk. A mérkőzést népes szurkolótábor előtt játszottuk, sokan jöttek át Ceglédről, Kecskemétről és Kécskéről is megnézni a gyerekeket. A szezon legjobb játékával rukkoltunk elő, hátul határozottan magabiztosan játszottunk, labdakihozatalaink gyorsak, pontosak voltak, a középpálya a védekezésben és a támadásban is remekül kivette a részét, a támadósorunk végig veszélyben tartotta ellenfelünk kapuját. A mérkőzés végére kicsit elfáradtunk, a ceglédiek több veszélyes kontratámadást tudtak vezetni, amiből a szépíteni is tudtak.
TVSE – Ceglédi VSE  4 : 1
gólszerző: Mikulás P., Kajtár M., Hajkó A., Szabó H. ill. Klimász K.
Gratulálunk a fiúknak! 
Az U15-ös csapatunk legutóbbi mérkőzését Tímár Zoltán, edző értékelte:
Vasárnap a Cegléd csapatát fogadtuk, egy a bajnokság szempontjából nagyon fontos mérkőzésen. Vendégeink védekezésre rendezkedtek be, ezzel teljesen átadva számunkra a kezdeményezés lehetőségét. Taktikájuk az első félidő végégig volt sikeres, ekkor azonban egy jól felépített támadás végén Lovas Andor csukafejesével megszereztük a vezetést. Rögtön a második félidő elején újra gólt szereztünk, amivel nagyjából be is fejeződött a mérkőzés, de azért vágtunk rá még egyet és 3-0-val begyűjtöttük a fontos három pontot.
Mai mérkőzésen Nemcsek Tamás jobbhátvédünk nyújtott kimagasló teljesítményt. Labdabiztossága a támadásainkban, labdaszerzései a védekezésben bírtak nagy jelentőséggel. E mellet ő szerezte második gólunkat, a tizenhatos sarkáról keresztbe engedte útjára a jobb lábában szunnyadó erőt!
Jövőhéten Jászberénybe látogatunk, majd utána következik két hazai bajnokink, a Dabas és a Gyöngyös ellen.
TVSE- Ceglédi VSE 3:0
gólszerző: Lovas A., Nemcsek T., Szólát K.
Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!
Duna Aszfalt TVSE