Nagy meccsre van kilátás a Nyíregyháza Spartacus FC ellen

Simon Antal, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapatának új vezetőedzője először irányíthatja a kécskei gárdát bajnoki mérkőzésen.

A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatos gondolatait Simon Antal osztotta meg a tiszakecskefoci.hu-val:

Szerdán délelőtt találkoztam először keret tagjaival, azóta négy edzésen vagyunk túl. Személyesen megismerkedhettem a labdarúgókkal, mindenkivel túl vagyunk egy négyszemközti beszélgetésen is. Nagy mélységekbe még nem mentünk bele a héten, arra jó volt ez a pár nap, hogy személyes benyomásokat szerezzek a keretről. Arra mindenképpen építhetünk, hogy múlt vasárnap egy komoly sikert ért el a csapat Békéscsabán. Igaz változtatásra szükség van, mivel azon a meccsen a Gréczi testvérek és Mihály Dávid is kisárgázták magukat. Szerencsére Kocsis Gabi már visszatérhet a pályára és Csáki Robi is edzhetett már a héten. Ebből a szituációból kell vasárnap kihoznunk a maximumot.

örökmérleg:

,,A tizedik mérkőzését vívja egymás ellen vasárnap a Tiszakécske és a Nyíregyháza Spartacus. Az eddigi mérleg nagyon vegyes, négyszer a Duna Aszfalt TVSE, háromszor a Szpari nyert, kétszer pedig döntetlen lett a végeredmény.”- emelte ki a Szpari honlapja, s mi bízunk benne, hogy marad a tiszakécskei csapatok pozitív mérlege. Érdekesség, hogy a legutóbbi békéscsabai győzelmünkkel az a pozitív széria is megmaradt, hogy az Előre még soha nem tudott nyerni kécskei csapat ellen tétmeccsen. Öröm azt olvasni tiszakécskei szurkolóként, hogy két ilyen nagy múltú klubbal szemben ilyen jó mérleggel rendelkezünk.

A Duna Aszfalt TVSE jelenleg a 15. tabellán, hét ponttal szereztünk kevesebbet, mint a Nyíregyháza Spartacus FC. A szabolcsiak legutóbb hazai pályán a Kaposvár gárdáját verték 1-0-ra.

Reméljük, hogy a vasárnapi mérkőzésre is sokan kilátogatnak és buzdítják a kécskei csapatot! A hosszú hétvégére való tekintettel Nyíregyházáról is várható szurkolósereg, bízunk benne, hogy a két tábor igazi futballünnepet varázsol ezen a mérkőzésen. Teljen meg a lelátó és zúgjon a Hajrá Kécske!

fotó forrása: nyiregyhazaspartacus.hu

Duna Aszfalt TVSE