Az utolsó idegenbeli mérkőzés következik

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB II-es labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában Vácon vizitál.

Labdarúgó csapatunk csakúgy, mint aktuális ellenfele három vereség után szeretne újra pontokat szerezni a bajnokságban. Nem lesz egyszerű feladat, de jelentős tét már nem nehezedik a fiúkra, ebből akár egy felszabadult játék is kisülhet, s reméljük a meccs végén kécskei sikerről számolhatunk be.

A mérkőzés előtt Simon Antal, a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapatának vezetőedzője osztotta meg gondolatait a tiszakecskefoci.hu-val:

Olyan ellenféllel találkozunk, amely véleményem szerint az egész másodosztály legkulturáltabban, legkombinatívabban futballozó együttese. Egy kicsit hasonló szituációban vannak, mint mi, hiszen legutóbbi három meccsükön vereséget szenvedtek. Mindkét csapat meghosszabbította már NB II-es tagságát. Szeretnénk ponttal vagy pontokkal távozni Vácról. Sajnos, sérültjeink még mindig vannak, emellett fiataljaink érettségi vizsgák miatt voltak velünk kevesebbet a héten. Túl vagyunk egy jó hangulatú szurkolói ankéton is, s bízom benne, hogy a csapat játékával az utolsó két meccsen is jó alapot teremt majd a kiváló hangulatnak.

A mérkőzéssel kapcsolatban adódott a kérdés a mester számára: Mit jelent visszatérni Vácra?

1991 és 1994 között futballoztam Vácon és pályafutásom legszebb időszakaként emlékszem vissza rá, mivel magyar bajnokok lettünk és két ezüstéremmel is gazdagodtunk. Abban a csapatban Nyilas Elekkel is együtt futballoztunk. Érdekesség, hogy a vasárnapi meccsünk után a váci klub tart egy összejövetelt a bajnoki cím 25 éves évfordulója alkalmából, ahol mi is tiszteletünket tesszük majd.

meccstörténelem:

Tiszakécskei csapat eddig háromszor játszott váci gárdával bajnoki mérkőzést: Az 1997/1998-as NB I-es bajnokságban hazai pályán 1-0-ra nyertünk, még idegenben 1-0-ra kikaptunk. Legutóbb pedig ebben a bajnokságban, ősszel 2-0-s váci győzelem született a Sportcentrumban.

szurkolói információk:

A mérkőzésre a belépés mindenki számára ingyenes lesz.

A vendégszurkolók az E szektor nézők számára nyitott részén tekinthetik meg a mérkőzést (belépés a Hétkápolna felőli vendégbejáraton).

1.pont – Parkoló 2.pont – Bejárat 3.pont – Vendégszektor (E)

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE