Pontos meccsel ért véget csapatunk szezonja

A Merkantil Bank Liga NB II 38., záró fordulójában a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata a Dorogi FC-t fogadta a Sportcentrumban, s játszott 1-1-es döntetlent. Gárdánk a 15. helyen zárta a pontvadászatot.

A mai napon véget ért a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE első NB II-es szezonja. A csapat a Doroggal mérkőzött a zárófordulóban. Azzal a gárdával, amelyik szintén 42 ponttal rendelkezett az utolsó kör előtt. Azt ezen a mérkőzésen is lehetett látni, hogy két teljesen hasonló erejű csapat küzdött a pontokért. Meggyőző fölénybe egyik fél sem került ezen a meccsen, mindkét gárdának voltak jobb és rosszabb periódusai is.

Puskás Zoltán Oláh Máté gyönyörű passza után meglőtte szezonbeli 5. gólját. A hangfalakból felzúgott a Hajrá Kécske! Az 1-0-s vezetést egészen a 64. percig tartotta csapatunk, amikor is a csereként beálló Barna Gergő egy védelmi megingásunkat kihasználva egalizált.

A kék-sárgában futballozó kécskei játékosok nem adták fel, mentek előre becsülettel, de nagyobb ziccert már nem sikerült kidolgozni. Leginkább az ígéretes pozíciókból járó szabadrúgásokkal veszélyeztettünk. Maradt az 1-1-es eredmény, így 43 ponttal fejeztük be a bajnokságot, ami mindenképpen megsüvegelendő egy újonc csapat esetében.

2019.05.19. Merkantil Bank Liga NB II 38. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Dorogi FC 1 – 1(0 – 0)

Duna Aszfalt TVSE: Molnár- Oláh(Szabó L.), Ludánszki, Dr. Kardos, Sváb, Kocsis, Tölgyesi, Gréczi G.(Mihály), Stoiacovici (Gréczi M.), Kirchner, Puskás

Dorogi FC: Vajda- Nagyházi, Erdélyi, Hegedűs(Barna), Berkó(Papp), Beke, Csató, Nagy, Fodor, Faragó(Vígh), Paudits

gólszerző: Puskás 52. p., ill. Barna 64. p.

Simon Antal (Duna Aszfalt TVSE, vezetőedző): Egy gólos vezetésünknél úgy éreztem, hogy sikerül megrúgnunk a második gólunkat is, amivel a mérkőzést is eldönthettük volna. Voltak is erre lehetőségeink. A Dorog mindent egy lapra feltéve nekünk jött, ekkor többször sikerült mögéjük kerülnünk. Meg kellett volna lőni azt a második gólt, s akkor itthon tarthattuk volna a három pontot. Mivel ellenfelünk egyenlíteni tudott, így összességében elmondható, hogy igazságos döntetlen született.

 

Balogh Pál (Dorogi FC, szakmai igazgató): Nem volt egy magas színvonalú mérkőzés a mai.  A hazai gárda nagy elánnal kezdett, volt is egy komoly ziccerük, ami a kapusunknak köszönhetően kimaradt. A második félidőben a hármas cserének köszönhetően volt egy jó húsz percünk, amelyben sikerült egyenlíteni a 17 éves Barna Gergő révén. Talán ez volt az egyetlen pozitívum, amit a mai meccsen a saját csapatommal kapcsolatban fel tudok hozni.

Videós interjúk hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n!


Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE