Segíteni szeretnék ennek a csapatnak céljai elérésében

A Duna Aszfalt Tiszakécskei LC új igazolása, Fábio Nascimento de Oliveira bízik benne, hogy segítségére lesz a kécskei csapatnak. A tiszakecskefoci.hu elsőként a brazil-magyar labdarúgót mutatja be szurkolóinknak az új igazolások közül.

Honnan származol? Hol játszottál eddig?

Brazíliából. Sao Paoloban születtem. Sorrendben a Capibaribe, a Ferroviária és a Bragantino voltak a brazíliai csapataim. 2012-ben kerültem Magyarországra. Elsőként a Szigetszentmiklósban játszottam az NB II-ben, majd a Puskás Akadémiához kerültem, ott három évig futballoztam, az első évben NB II-ben, majd az NB I-ben szerepeltünk a csapattal. Ezt követően a Békéscsabához igazoltam, ott is futballoztam az első és a másodosztályban is. Legutoljára az FK Csíkszereda labdarúgója voltam, de szerettem volna visszatérni a családomhoz, így nagyon jól jött a tiszakécskei lehetőség. Négy esztendeje vagyok magyar állampolgár is.

Mi a véleményed a kécskei csapatról?

Nagyon sok jó játékos van itt a keretben. Segíteni szeretnék ennek a csapatnak céljai elérésében.

Személyes célod?

Szeretnék minden meccsen lehetőséget kapni, stabil kezdő emberré válni ebben a csapatban. Tudom, hogy ez nem lesz könnyű, hiszen erős a keret, de úgy gondolom, hogy erősíteni tudom ezt a gárdát. Úgy szeretnék játszani, hogy a jövőben visszakerülhessek az NB I-be.

Milyen pozícióban szeretsz játszani?

Tudok játszani belső védőt, balhátvédet és védekező középpályást.

Hogy tetszik a településünk?

Szimpatikus kis település. Nagy pozitívum, hogy nem egy drága nagyváros. Az a célom, hogy minél jobban focizzak, s ehhez ez a nyugodt környezet tökéletesen megfelel.

Duna Aszfalt TLC