Nem sikerült pontot szereznünk Győrben

Labdarúgócsapatunk a Gyirmót FC Győr otthonában szenvedett egygólos vereséget.

 

2019.10.06.

Gyirmót FC Győr – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 1–0 (1–0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 410 néző. Vezette: Szőts Gergely (Lémon Oszkár, Huszár Balázs)

Gyirmót FC Győr: Rusák – Krebsz, Hudák D., Lipták, Présinger – Vass Á. – Májer M., Tóth B. (Vogyicska, 83.), Nagy P. (Lázár P., 93.), Heffler N. (Szabó L., 79.) – Szarka

Duna Aszfalt Tiszakécskei LC: Varga Á. – Oláh M., Kocsis G., Dr. Kardos N., Ludánszki B., Sváb – Kirchner (Zádori, 83.), Durso, Tölgyesi (Puskás Z., 73.), Szuhodovszki – Nyilas E. (Kovács D., 80.)

Gólszerző: Nagy P. (11-esből, 1–0) a 44. percben

Kiállítva: Ludánszki B. (a második sárga lap után) a 92. percben

Simon Antal, Duna Aszfalt TLC vezetőedző: Tipikus egy gólos mérkőzés volt. Sajnos, egy kétes tizenegyes döntött. Az első félidőben a Gyirmót akarata érvényesült, viszont a második játékrészben felbillent a pálya a mi javunkra. A lehetőségeink megvoltak, de nem éltünk velük, ennek is köszönhetően a rutinosabb csapat győzött és szerezte meg a három pontot. Úgy gondolom, hogy egy esetben egy kiállítás is elmaradt hazai oldalon, amikor földön fekvő játékosunkba rúgtak bele. Mindenesetre, amíg nem tudunk gólt lőni egy ilyen kaliberű csapat otthonában, addig a pontszerzésre sem számíthatunk.

Csertői Aurél, a Gyirmót FC Győr vezetőedzője: Az első félidőben három százszázalékos ziccerünk volt, míg az ellenfél a kapunk előteréig sem nagyon zárkózott fel. Ha pontosabbak vagyunk a végjátékban, több góllal nyerünk, de így is végig uraltuk a mérkőzést, esélyt sem adtunk a Tiszakécskének a kibontakozásra.(forrás: nso.hu)

Csapatunk legközelebb a bajnoki szünet után, október 20-án a tabella 3. helyén álló BFC Siófok csapatát fogadja.

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

fotók forrása: kisalfold.hu