Utánpótlás: Győzelem fiú és leányfronton is

U16-os leánycsapatunk fölényes győzelmet aratott az aktuális bajnoki mérkőzésén, amelyről a csapat edzője; Ádám Sándor nyilatkozott oldalunknak:

Október 11-én délután U 16-os leány labdarúgó csapatunk Jászberényben vizitált és játszotta le a soron következő bajnoki mérkőzését. Gyorsan alkalmazkodtunk a számunkra szokatlanul kis méretű pályához, és rögtön a mérkőzés elején kétgólos előnyre tettünk szert. Védelmünk is magabiztosan helyt állt, a hazaiak kevés alkalommal jutottak el a kapunk elé. Az egész mérkőzésen nagy mezőnyfölényben játszottunk, amely mellé pontos, ötletes játék társult. A jól végrehajtott összjátékoknak és egyéni akcióknak rendre tiszakécskei gól lett a jutalma. Illés Janka és Jakab Dzsenifer egyaránt mesterhármast értek el. Ezt a 6 gólt Gyenes Tifani még kettővel megtoldotta.
(Tifani jelenleg a góllövőlista 2. helyén áll 8 lőtt góllal), így alakult ki a 8-1-es Duna Aszfalt TLC győzelem. Nagyon jó volt tiszakécskeinek lenni Jászberényben pénteken délután! Gratulálok az egész csapatnak!

Leány U16 HNP Dél-Keleti csoport, 5. forduló
Jászberényi FC – Duna Aszfalt TLC 1 – 8(0 – 5)
kécskei gólszerzők: Jakab 3, Illés 3, Gyenes 2

Magabiztos győzelem az U19-es fiúktól

MLSZ U19 III. osztály Dél-Keleti csoport 7. forduló
Duna Aszfalt TLC – Gyulasport Nonprofit Kft. 3 – 1(0 – 1)
kécskei gólszerzők: Lovas, Tóth, Horváth

Ádám Sándor:
Szombaton délben, labdarúgásra kiváló időben fogadtuk a Gyulasport Nonprofit Kft U19-es csapatát a Sportcentrum műfüves pályáján. Már a mérkőzés elején látszott, hogy a gyulai csapat szervezett, ügyes játékosok alkotják. Az első félidő első felében a vendégek többet birtokolták a labdát, de a kapunk nem forgott veszélyben. Mintegy 20 perc elteltével egyre inkább átvettük az irányítást, ekkor már többször eljutottunk az ellenfél kapuja elé, és támadásinkat lövéssel fejeztük be. Mindezek ellenére a félidő végén egy szöglet után a gyulaiak értek el gólt, így egygólos hátránnyal vonulhattunk szünetre. A második félidőben feljebb toltuk a védekezésünket, a középpályán nagyon sok labdát szereztünk, és egyre inkább csak mi birtokoltuk azt. A gyulaiak védekezésre rendezkedtek be. A türelmes, pontos, koncentrált játék meghozta a gyümölcsét; egyre többször sikerült létszámfölényes helyzeteket kidolgozni a támadó harmadban és a második félidő derekán 3 perc alatt megfordítani a mérkőzést. A gólszerzők Lovas Kristóf és Tóth Marcell voltak. Továbbra sem álltunk vissza, próbáltuk nyomás alatt tartani a gyulai kaput. A 78. percben Horváth Balázs góljával eldőlt a mérkőzés és kialakult a 3-1-es végeredmény. Az egész csapat kiemelkedőt nyújtott ezen a napon! Szép volt Fiúk!

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC