Bravúros pontszerzés az éllovas otthonában

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában labdarúgó csapatunk a másodosztály aktuális forduló előtti listavezetőjéhez, az Aqvital FC Csákvár gárdájához látogatott.

2019.11.06.

Aqvital FC Csákvár – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 1–1(1 – 0)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 400 néző, vezette: Gaál Ákos (Király Zsolt, Kulman Tamás)

Aqvital FC Csákvár: Markek– Csató M., Albert I., Tányéros – Tamás N., Kocsis B., Mészáros D., Madarász, Deutsch L.– Skribek, Baracskai

Duna Aszfalt TLC: Molnár M. – Erdélyi, Preklet, Ludánszki, Fabio – Kocsis G., Durso, Szuhodovszki, Tölgyesi, Kirchner – Puskás

gólszerzők: Tamás N. (10. p.), ill. Fabio Nascimento ( 85. p. tizenegyesből)

kiállítva: Deutsch L. a 61. percben

Visinka Ede, vezetőedző (Aqvital FC Csákvár): Sajnálom, hogy a felelőtlen kiállítás miatt létszámhátrányba kerültünk, mert a harcias Tiszakécske ránk jött, és a végén megérdemelten szerzett pontot.(forrás:nso.hu)

Virágh Ferenc, megbízott edző (Duna Aszfalt TLC): Nehéz feladat állt előttünk, hiszen az éllovas otthonában kellett pályára lépnünk. Fel kellett rázni a brigádot, hogy elhiggyék, van keresni valójuk Csákváron. Nagyon büszke vagyok rájuk! Végig partiban voltunk az ellenfelünkkel. Kis szerencsével nagyobb meglepetés is születhetett volna. De nem lehetünk elégedetlenek, hiszen a Csákvár nagyon jó csapat, nem véletlenül tart ott, ahol tart. Köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik elkísértek bennünket, s bár nem voltak sokan, de végig lelkesen biztattak minket, ami segített minket a mérkőzésen. Készülünk a Budaörs ellen, mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy minél több pontot szerezzünk és előrébb lépjünk a tabellán.

 Érdekesség, hogy 16 forduló után jelenleg hat csapat is 15 ponttal áll a tabellán. (Köztük mi is.) Közel van a harmadik kiesőhely is, de egy-két győzelemmel meg lehet szilárdítani a pozíciót a középmezőnyben. Biztassuk a csapatot minél többen a hátralévő őszi mérkőzéseken, hadd gyűljenek a pontok!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

(fotó forrása: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap)