Köszönünk mindent! – Dr. Kardos Norbert távozik klubunktól

Dr. Kardos Norbert elhagyja a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC keretét. Az információt Nyilas Elek, klubunk szakmai igazgatója osztotta meg lapunkkal:

,,Bizonyára sokaknak feltűnt Dr. Kardos Norbert hiánya a legutóbbi edzőmérkőzéseken. Csapatkapitány helyettesünk családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását klubunkkal. A jövőben magánjellegű teendői nem összeegyeztethetőek a profi labdarúgással, így január 31-ével szerződése felbontásra kerül. A vezetőség nevében ezúttal is szeretném megköszönni, mindig alázatos játékát és klubunkért tett szolgálatait. További céljai eléréséhez kívánunk neki jó egészséget és sok sikert!”

Viszlát Doki! Mindent jót!

Norbi 2017-ben érkezett Tiszakécskére, labdarúgócsapatunk akkor az NB III. Közép csoportjában szerepelt. A szurkolók hamar megszerették, hiszen erős karakter, nem ismer elveszett labdát, jó értelemben vett harci szellem fűtötte mindig. A felsoroltaknak, rutinjának és játéktudásának köszönhetően hamar vezérré vált. Nagyon sokszor viselte a csapatkapitányi karszalagot. Karaktere, személyisége hiányozni fog a Sportcentrum berkeiből.

Belső hátvéd létére rendkívül gólerős volt. Pontrúgásoknál, ha előrement, bizakodhattunk a gólszerzésben. Az itt töltött évek alatt 19 gólt szerzett. Három góljával az aktuális bajnokságban is a legeredményesebb játékosunk volt (Puskás mellett).

Norbi NB III-as bajnoki címet ünnepelhetett Tiszakécskén, ezzel beírta magát helyi sport históriás könyvébe. A sportbarátok mindig kécskei labdarúgóként fognak rá emlékezni.

Duna Aszfalt TLC