Előre a pontokért! Jön a Nyíregyháza Spartacus

A Merkantil Bank Liga NB II 25. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC látogat a Sportcentrumba.

Küzdelmes meccs várható vasárnap, hiszen mindkét gárdának hiányzik még a győzelem 2020-ban. A nyíregyháziak minden bizonnyal a három pontért utaznak a Tisza partjára, ráadásul a revánsvágy is fűtheti őket, hiszen augusztusban legyőztük őket a Sóstói úton. Közhelynek tűnhet, de a Szpari ellen sosem könnyű egyik gárdának sem, ettől függetlenül nincs más lehetőség; ,,menekülni kell a győzelembe”. Segítsük a csapatot minél többen a lelátón vasárnap is!

A közelgő bajnokival kapcsolatban Virágh Ferenc, NB II-es labdarúgó csapatunk vezetőedzője nyilatkozott oldalunknak:

Várjuk már a vasárnapi mérkőzést, mert egy újabb lehetőség arra, hogy igazoljuk, a csapat játékban jó, csak ezt már eredményességben is bizonyítanunk kell. A Nyíregyháza Spartacus stabil csapat benyomását kelti, ugyanakkor ők is csak egy pontot szereztek tavasszal. Küzdelmes mérkőzésre számítok. Ha sikerül a játékunk minőségét megtartani és a hibáinkat teljesen leredukáljuk, akkor kapaszkodhatunk felfelé a tabellán.

meccstörténelem:

Tizenegy másodosztályú bajnoki mérkőzést játszott eddig egymással a két város labdarúgó csapata. A mérleg nyelve felénk billen, legutóbb idegenben, augusztusban vertük meg a Szparit. Bízzunk benne, hogy ezúttal is mi örülhetünk a végén, s a mi csapatunk szerzi meg a három pontot.

szurkolói információk:

Látogassunk ki minél többen a mérkőzésre és szurkoljunk a kécskei csapatnak! Nagy szükségünk van a győzelemre, hogy elmozduljunk a bajnoki tabella hátsó régiójából!

Kérünk mindenkit, hogy hozza magával személyi igazolványát és lakcím kártyáját!

Hajrá Kécske!

(statisztika forrása: magyarfutball.hu, fő kép forrása: Nyíregyháza Spartacus FC facebook)

Duna Aszfalt TLC