Súlyos vereséget szenvedtünk a Váctól

Sajnos, nagyon fontos meccset vesztettünk el a Vác ellen, így kiesőhelyre kerültünk, még a riválisaink győzelmeikkel elléptek tőlünk.

2020.03.08. Merkantil Bank Liga NB II, 27. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécskei LC – Vác FC 1–5 (1–2)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 500 néző. Vezette: Szőts Gergely (Kovács Gábor, Baghy Csaba)

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Oláh M., Temesvári, Preklet, Farkas N. – Tóth B., Lukács D. (Szuhodovszki, 68.) – Tölgyesi, Simon M. (Kirchner, 53.), Gréczi G. (Máté J., 53.) – Zádori

Vác FC: Halasi – Szűcs K., Dulló, Kasza, Márkus M. (Magos, 37.) – Bonivárt (Zámbó, 43.) – Bartos, Géringer L. (Tóth D., 84.), Hajnal B., Koval – Szenes

Gólszerző: Bartos (0–1) a 24., Oláh M. (1–1) a 32., Szenes (1–2) a 47., Gréczi G. (öngól, 1–3) az 51., Bartos (1–4) a 70., Bartos (1–5) a 89. percben

Virágh Ferenc vezetőedző, Duna Aszfalt TLC: Szeretnék elnézést kérni azoktól a szurkolóktól, akik kint voltak a mérkőzésen. Nem akarok magyarázkodni, vállalom a felelősséget. Elfogadhatatlan ez a teljesítmény és tanácstalan vagyok, hogy ez, hogy fordulhatott elő. Nem volt ennek semmi előjele, de ez nem magyarázkodás, ilyen teljesítményt nem lehet letenni az asztalra hazai pályán.

Burzi Attila, megbízott edző, Vác FC: Nagyon sok fordulópont volt ezen a mérkőzésen. Nekünk jobban kijött a lépés, mint ellenfelünknek. Mindkét oldalon nagyon sok helyzet volt. Amennyit az elmúlt időszakban dolgoztunk, éppen ideje volt, hogy kijöjjön ez a teljesítmény, de én sem gondoltam volna, hogy ennyi gólt fogunk rúgni.

Rendkívül fontos meccset vesztettünk el, hiszen a Vác csapata elleni három pontra valójában mindannyian számítottunk. A Duna-partiak eddig még gólt sem szereztek 2020-ban, 9 pont szerénykedett a nevük mellett. Sajnos, ezen a meccsen számolatlanul hagytuk ki a helyzeteket, a vendégeknek pedig minden összejött, s végül három ponttal távozhattak.

Ami emellett szintén rosszul jött: Az összes rivális győzött. Kieső helyre kerültünk. A Mátyussal megtáltosodó Haladás 2 ponttal van előttünk, még a többiek komolyabb lépés előnybe kerültek.

Nincs más hátra, menekülnünk kell a győzelmekbe! Ami a legfontosabb, hogy a csapat tagjai minél hamarabb felálljanak a jókora pofonból és mentálisan összeszedjék magukat! Izgalmas heteknek, hónapoknak nézünk elébe! Bízzunk benne, hogy sikerülhet ez a küldetés!

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC