Búcsúzzunk együtt a bajnoki szezontól!

A Merkantil Bank Liga NB II 2018/2019-es bajnoki szezonjának utolsó, 38. fordulójában a Dorogi FC érkezik hozzánk. Látogassunk ki vasárnap minél többen a Sportcentrumba és búcsúztassuk ,,futball-ünneppel” a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE első NB II-es szezonját!

A Dorog elleni bajnoki a szép búcsú mellett azért is érdekes, mivel ellenfelünk ugyanannyi ponttal (42 egységgel) áll a bajnoki tabellán, mint mi, csupán jobb gólkülönbségével foglalja el a magasabb pozíciót. Győzelmünk esetén egy hellyel biztosan előrébb végeznénk. Emellett a visszavágás vágya is hajthatja labdarúgóinkat, hiszen az őszi szezonban elég balszerencsés módon kaptunk ki a Dorogi FC-től 4-0-ra.

A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban Simon Antal, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője osztotta meg gondoltait oldalunkkal:

A dorogi csapatot is sokszor láttam játszani ebben a szezonban és az a véleményem róluk, hogy ebben a mezőnyben bárkit, bárhol képesek megszorongatni. Ők is és mi is már biztos bennmaradók vagyunk, ami csakúgy mint Vácott ezúttal is egy felszabadult játékot eredményezhet. Ennek okán úgy gondolom, hogy mindkét gárda támadólag fog fellépni és bízom benne, hogy ebből mi fogunk jobban kijönni. A dorogi csapat erejét jól mutatja, hogy vannak meghatározó, NB I-et is megjárt játékosaik: Említhetem itt Szentpéterit, Dlusztust vagy éppen Pauditsot. Mindenképpen egy jó mérkőzésre számítok és bízom benne, hogy a bennmaradásunk és a váci siker, megadja azt a lelki fórt, aminek köszönhetően úgy tudunk elköszönni a közönségünktől, hogy győzelemnek örülhetünk.

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

(fotó forrása: a Dorogi FC facebook oldala)